LOADING

Type to search

Sneakers & Shopping

bogstadpuls Mote

Sneakers & Shopping

I midten av mai flyttet Urban rett over gaten og inn de tidligere lokalene til Home & Cottage. Nå har den sporty livsstilsbutikken, som er ledende innen sportsfashion og sneakers, mer rom for et større og mer unikt varesortimentet enn noen gang.

Kjeden er opptatt av at hele handleopplevelsen skal skille seg ut og at det skal være både morsomt og spennende å handle hos Urban.
– Vårt nye konsept – Come Play With Us – tar handleopplevelsen til et helt nytt nivå. Shopping hos oss skal være gøy og din opplevelse hos oss skal alltid være eksepsjonell. Vi har fokus på alt fra det beste vareutvalget til oversiktlig vareutstilling og den aller beste kundeservicen, sier CEO Andreas Gallefoss. – For oss er det viktig å være tett på kundene våre, og vi ønsker virkelig å leve opp til forventningene til de som besøker oss, enten det er på nett eller i en av butikkene våre. Kundene er med på å forme vareutvalget vårt, og vi vil også tilby produkter fra mindre leverandører i tillegg til de store varemerkene.

Trådløs kasse
På landsbasis har Urban 36 butikker – fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. De siste to årene har den Varner-eide kjeden gjort noen viktig veivalg for å styrke Urban-konseptet, både for å stå bedre rustet til å håndtere fremtidig konkurranse og for å kunne ekspandere til nye markeder.
–Vi ønsker å befinne oss et sted mellom mote og sport, og fokuserer på sneakers, sweatproducts og accessories. Nyåpningen i Bogstadveien er kjedens fjerde Play Store. I fjor åpnet vi den aller første på Strømmen Storsenter, tett etterfulgt av Stavanger og Kristiansand, forteller Gallefoss videre.
Butikken i Bogstadveien er også tilrettelagt for ny digital teknologi, og Urban lanserer i løpet av sommeren trådløse kasser.
–Innen utgangen av august kommer vi til å gå bort fra tradisjonelt kassesystem som brukes i dag, og du vil slippe å stå i kø slik du ellers er vant til. De ansatte kommer til å gå rundt i butikken med hver sin Ipad, og kan øyeblikkelig sjekke vare­beholdning eller utføre et kjøp. Du kan også via nettsidene våre sjekke lagerbeholdning i butikk selv, samt bestille varer som kan hentes hos din nærmeste Urban-butikk eller sendes direkte hjem til deg, fortsetter Gallefoss.


Konseptet Play Store er blitt tatt godt imot av kundene, og tilbakemeldingene er utelukkende svært bra.
– Vi er blitt et mer modent konsept, og folk finner ofte det de leter etter hos oss. Det er blitt mer og mer viktig å få nyhetene raskt i butikk. Kundene henter mye inspirasjon fra Instagram og andre digitale kanaler, og da må det gå kjapt. Vi nordmenn er opptatt av trender, og trenger ikke lenger å se det på alle andre før vi kjøper det selv. Det betyr at vi må ha produktet i butikken i det øyeblikket folk ser det på nett, poengterer han.
– Nå som vi har bedre plass her i Bogstadveien, gleder vi oss til å introdusere enda flere mindre og særegne merker. Variasjon og et bredt utvalg gjør Urban ekstra spennende for de med en lidenskap for sportsfashion, avslutter Andreas Gallefoss.◻

1. Her finner du det største utvalget av sneakers fra både kjente og mindre kjente varemerker.

2. Urban har et stort utvalg for oss som elsker sportsfashion.

3. Kundeservicen skal alltid være på topp hos Urban-butikkene.

4. De nye lokalene i Bogstadveien er luftige, freshe og innbyr til en hyggelig handleopplevelse.

Tekst Christina Undli Foto Urban og Bogstadveien Magasinet

Les mer i sommermagasinet her: