LOADING

Type to search

Interoptik søker ekstrahjelp

bogstadpuls velvære

Interoptik søker ekstrahjelp

Ekstrahjelp/Tilkaller

Interoptik har vi svært høy fokus på fagkompetanse og kundeservice. Interoptik er best i bransjen på kundeservice og stolte av det. Interoptik Majorstuen ligger midt i Majorstuakrysset og ser nå etter en ny kollega med det samme brennende engasjement som oss til å gi kundene de beste opplevelsene, som de snakker om, og som de deler med andre. Vi ønsker en selvstendig tilkallerhjelp som kan jobber lørdager, ettermiddager, i ferier og ved behov. Har du et brennende ønske om hjelpe folk med deres behov innen øyehelse vil vi gjerne ha din søknad. Vi ser etter deg som lett kan skape gode relasjoner med kunder og medarbeidere.

Ønskelige kvalifikasjoner:

▪ Relevant erfaring innen bransjen

▪ Erfaring med kundebehandling, salg og service

▪ God erfaring med bruk av pc

▪ God muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne

▪ Gjennomført videregående

Vi er i en bransje med stor variasjon i arbeidshverdagen. Trives du med utfordringer og lærer raskt nye oppgaver er du den vi ser etter. Vi forventer at du er en person som kan jobbe hardt og legger ned ekstra tid når det er nødvendig, at du tar ansvar og tar i bruk muligheter for videreutvikling eller opplæring i faget. Det kreves at vi tilegner oss produktkunnskap, samtidig at vi er motebevisste. Vi gir god opplæring, kurs og oppfølging slik at vi sammen gir kunden den beste opplevelsen.

Vi tilbyr gode betingelser og en spennende og utviklende jobb.

Vi ønsker kun kontakt med søkere på stillingen! Søknader behandles fortløpende, så nøl ikke med å sende inn din søknad i dag til olav.engesaeter@interoptik.no

Arbeidssted:

Majorstua, Oslo

Stillingstype:

Ekstrahjelp

Hjemmeside:

http://www.interoptik.no/

Avdeling:

Interoptik Majorstuen

Søknadsfrist:

15.08.2018

Spørsmål om stillingen

Olav Engesæter

Butikksjef/Optiker

olav.engesaeter@interoptik.no

22 46 61 44