LOADING

Type to search

Kompetanse i alle ledd

aktiviteter bogstadpuls

Kompetanse i alle ledd

Hos Privatmegleren Park kan du til enhver tid forvente det lille ekstra. Blant de 17 ansatte i det yrende kontorlokale finner du kompetanse og kvalitet i alle ledd. Her er det ingenting som overlates til tilfeldighetene.

– Jeg har vært eiendomsmegler i 20 år og startet nylig hos Privatmegleren Park, forteller fagansvarlig og eiendomsmegler Andrea Solheim. – Allerede fra dag én ble jeg imponert over den høye standarden på meglerkontoret her. Som tidligere megler hos flere meglerkjeder opplever jeg at Privatmegleren er noe helt for seg selv. Her finner du kvalitet i absolutt alt, fra profilen på prospektet til håndteringen av selve oppgjøret, fortsetter hun.

Stor på Oslo vest
Som fagansvarlig kontrollerer Andrea at alt gjøres i henhold til retningslinjene fra Finanstilsynet og Privatmegleren, og hun fungerer som rådgiver for de ansatte som omsetter mellom 400 og 500 boliger i året.
– I tillegg til å være fagansvarlig, selger jeg også boliger. Det skjer masse i området her hele tiden, og Privatmegleren er en av de største boligmeglerne på Oslo vest, forteller Andrea. – Vi hadde svært bra omsetning i august og september i år sammenlignet med i fjor.
– Uansett når på året du ønsker å selge en bolig, er det viktig med god planlegging. Jo tidligere en megler kommer på banen med råd og hjelp, jo flere potensielle kjøper når du og jo bedre blir salget, poengterer Andrea.

Den beste megler for deg og din bolig
– Vi er et kontor med enorm faglig tyngde og lang salgs­erfaring. Her sitter noen av de aller beste og mest erfarne hos Privatmegleren, men også de unge og nyutdannede – en god miks hvor alle drar nytte av hverandre, forteller Andrea.
– Vi har hele spekteret av meglertyper her hos oss, og du vil garantert finne den megleren som passer deg og din bolig.
Å selge bolig er en prosess som for mange er langt mer krevende enn man kanskje trodde på forhånd.
– Det gjør det ekstra viktig å finne en megler du stoler på og som følger deg steg for steg gjennom hele prosessen. I dag, hvor flere meglerkjeder lanserer «gjør det selv»-løsninger for salg av egen bolig, går vi i motsatt retning og mener det er et stort behov for fagpersoner som er eksperter på boligsalg.

Selger mest
– Vi er den eiendomsmegleren som selger mest her i området, vi kan nærmiljøet på Majorstua bedre enn noen andre og kompetansen vi har in-house er helt unik. Vi gjør også selve salgsoppgjøret lokalt her på huset, hvilket innebærer færre ledd og en effektiv oppgjørsprosess.
Oppgjørsansvarlig på Privatmegleren Park har jobbet med dette i 25 år og er helt enestående på boligsalgsoppgjør, noe som er ekstra betryggende for deg som boligselger.
– Det er alfa og omega at pengene står på konto når du forventer det. Det spiller nærmest ingen rolle hvor bra salgsprosessen har vært dersom du ikke har pengene på konto i tide, poengterer den erfarne megleren, som sammen med resten av teamet hos Privatmegleren Park står klar til å bistå deg med hele salgsprosessen fra begynnelse til slutt.◻

1. Privatmegleren Park omsetter mellom 400 og 500 boliger i året.
2. Andrea Solheim og Sigurd Birkelund ønsker boligselgere og boligkjøpere velkommen inn i Schultz’ gate 4.
3. Eiendomsmegler og fagansvarlig Andrea Solheim har jobbet som eiendomsmegler i 20 år.

Schultz’ gate 4 | 22 59 50 10 | privatmegleren.no/parkveien

Tekst og foto Christina Undli

Les mer i høstmagasinet her: