LOADING

Type to search

Alltid på nett

aktiviteter bogstadpuls

Alltid på nett

Telia bedrift lanserte nylig Click Flyt – et genialt mobilabonnement uten binding for små og mellomstore bedrifter.

Med Click Flyt vil bedriften din alltid ha riktig abonnement til enhver tid, forteller Sondre Skauge Løvbakken, assisterende butikksjef hos Telia Bogstadveien – Med dette abonnementet unngår du dyre ekstraregninger, selv når det brukes mye data. Abonnementet tilpasser seg automatisk bruken din hver måned, fra 10 GB og helt opp til 60 GB. Dette er en perfekt løsning for mindre bedrifter som ønsker mobilabonnement med mye fleksibilitet. Click Flyt kan hele tiden justeres til det eksakte behovet, siden det er helt uten bindingstid.

Frihet med kontroll
For mange bedrifter kan det være vanskelig å holde styr på hva som er privat bruk blant de ansatte og hva bedriften skal dekke. Med Click Flyt får de ansatte større frihet til å bruke mobilen som de ønsker.
– Ved å lage profiler som følger retningslinjene i bedriften din, unngår du overforbruk og misnøye blant de ansatte, sier butikksjef Isa Eren. – Med kostnadsdeling kan du enkelt skille ut hva bedriften skal dekke. I tillegg håndteres også skattepliktige innholdstjenester og varekjøp automatisk i dette abonnementet.
– Du kan velge å leie alle mobiler og nettbrett bedriften din måtte trenge hos oss, noe som kan være kostnadseffektivt for mange mindre bedrifter. Telia sørger for at alt fungerer som det skal, så du kan bruke tiden din på å håndtere viktigere ting. Vi tilbyr fleksibel leieavtale og alltid oppdatert utstyr, noe som frigjør både tid og penger for deg og bedriften din, fortsetter Isa.

Mist aldri en samtale
– Med Telia Bedriftsnett kan du alltid være trygg på at samtalene blir besvart, uten lang ventetid og av rett person. Du kan styre samtaler fra kontoret eller med appen, og bedriften har tilgang til en fullintegrert bedriftskatalog. Dette medfører mindre kø på telefonen og sørger at den som ringer alltid når frem til riktig person. Bedriftsnett gjør at du enkelt kan se hvem som ringer og hvem som er ledige til å svare, poengterer Sondre.
– Vi har et svært intuitivt design og en gjennomtenkt løsning, noe som reduserer opplæringsbehov og bidrar til en bedre arbeidshverdag for deg og dine ansatte. Dette er igjen besparende for bedriften, noe som ofte er svært viktig for mindre bedrifter.

Hjelp til riktig løsning
– Nå kan du på vegne av bedriften din komme hit i butikken i Bogstadveien og ordne abonnement og SIM-kort på timen. Du kan selvsagt også gjøre dette online dersom det passer deg bedre, forteller Isa.
– Vi ønsker deg velkommen til oss her i butikken. Våre dyktige medarbeidere står klare til å veilede deg og hjelpe deg med å finne den mest optimale løsningen for deg, din bedrift og dine ansatte, avslutter butikksjefen.

1. For Sondre og Isa er god service en selvfølge – her får du garantert hjelpen du trenger!

2. Du finner et godt utvalg av ekstra­utstyr hos Telia.

3. Telia i Bogstadveien har nå mulighet til å hjelpe mindre bedifter med abonnement og SIM-kort uten ventetid.

Bogstadveien 15B | 40 00 23 10 | www.telia.no

Tekst Christina Undli Foto Telia og Christina Undli

Les mer i høstmagasinet her: