LOADING

Type to search

Vintermagasinet

aktiviteter bogstadpuls interiør Mat og Drikke Mote SisteNytt velvære

Vintermagasinet

Vinterhygge!

Så er lysekronene i Hegdehaugsveien og Bogstadveien tent og gatenes butikker har kledd seg i juleskrud med massevis av spennende julegaver!
Som mange vet, er varehandelen i stor endring om dagen. Men ekspertene mener at det er nettopp byene og handlegatene som blir vinnerne, med mennesker, mangfold og liv hvor man byr på opplevelser som markeder, arrangementer, julestemning og den ekstra gode servicen.
Netthandel er sikkert vel og bra for noen, men hos oss får du brukt alle sansene. I tillegg får du god service og julestemning med på kjøpet. Skulle ikke genseren eller annet du fikk til jul passe, er det enkelt og hyggelig å bytte i våre butikker.

Jeg tror mange undervurderer god service, kunnskap og tilstedeværelse.
I mange tilfeller kan en dyktig ansatt i en butikk hjelpe deg med å gjøre de riktige valgene, enten det gjelder klær, sportsutstyr eller kjøkkenartikler. Vi er uansett på plass for deg, enten du skal handle, gå på kafé eller restaurant eller rett og slett bare nyte gatene våre og stemningen!
Velkommen til uforglemmelig julehandel!