LOADING

Type to search

Tidløst, klassisk og trendy

bogstadpuls Mote

Tidløst, klassisk og trendy

Hos VIC finner du store og internasjonale merkevarer, håndplukket til den norske forbrukeren. Med en tidløs og god kvalitet, varer plaggene år etter år.

Navnet til kleskjeden VIC er opprinnelig fra Lillehammer, hvor den aller første butikken ble åpnet i samme bygård som Victoria Hotell. Lokalene i Bogstadveien har siden 2010 vært en kjent og kjær butikk for mange som er glad i moteriktige og tidløse kvalitetsplagg.
I dag er VIC Norges ledende merkevarekjede med 62 butikker over hele landet, med merkevarer for damer og herrer. VIC har også en egen damekolleksjon som heter BLU.

Solide merkevarer
Hos VIC kan du glede deg over klassiske og tidløse produkter av høy kvalitet, med flotte merkevarer som Hugo Boss, Riccovero, Jean Paul, Lee In Wear og Calvin Klein, for å nevne noen.
– Vi arbeider med store og internasjonale merkevarer, og tilpasser kolleksjonene til den norske forbrukeren. For oss er det like viktig å jobbe bærekraftig og med stil som gir varig glede, sier daglig leder i VIC Bogstadveien Jannicke Kleppe.
– Vår målgruppe ønsker å få best mulig igjen for sine ressurser. De handler derfor moderat og av bedre kvalitet, både til hverdags og til de spesielle anledningene, fortsetter hun.

God utvikling
Når du handler hos VIC skal du være trygg på at du kjøper klær av høy kvalitet og design som understreker din egen stil.
– Våre ansatte som er med i opplæringsprogrammet Voice Academy. Der lærer vi å utvikle oss både via fagkunnskap og som mennesker, sier Kleppe, som har jobbet i VIC i 9 år. Hun er spesielt stolt av å jobbe med så mange dyktige kollegaer på tvers av VIC.
Tar du turen innom VIC, vil du møte dyktige og serviceinnstilte ansatte, som er like interessert i å bli kjent med sine kunder som sine egne varemerker. Her får du ekstra hjelp til å finne rett plagg til anledningen, ut i fra egne ønsker og behov.
Hos VIC finner du også merkenavn som Mario Conti, Urban Pioneers, BLU, Greater than A, MAC, Tommy Hilfiger og Armani.◻

1. For oss er det like viktig å jobbe bærekraftig og med stil som gir varig glede, sier Frida C Johnson (t.v.) og daglig leder Jannicke Kleppe.

2. Pysjsett til han & henne fra Jean Paul.

3. Loungewear fra DKNY.

4. Todelt sett i deilig cashmere-mix fra BLU. Finnes også i grått.

Bogstadveien 26 |  22 56 56 30 | www.vic.no

TEKST MARTE NORDAHL FOTO MARTE NORDAHL OG VIC

Les mer i magasinet som er ute nå:

Previous Article