LOADING

Type to search

Det er vår!

aktiviteter bogstadpuls interiør Mat og Drikke Mote top-stories Toppnyhet velvære

Det er vår!

Årstiden som gir oss litt ekstra energi. Det er så godt for kropp og sjel med lysere tider, sol og varme. Nå treffer vi igjen naboene etter vinterdvalen og gyver med et stort smil løs på hus, hytte og hage, bil, båt og sykkel. Og akkurat som løv på trærne, spretter også folk frem. Det blir mye mer liv i gatene våre. Mange nyter vårsola og de mange stedene med uteservering. I vårmagasinet har vi blant annet laget en liten guide over mulige plasser å sitte ute med god mat og drikke.
Det å drive butikk i dag er annerledes enn for kort tid siden. I tillegg til trender, endrer både handlemønstre og rammebetingelser seg raskt. Det betyr man som butikkdriver ikke kan sove i timen, men må være på, finne sin «greie», være endringsvillig og hele tiden se kundene og deres behov. Mer som godt, gammeldags kremmerskap. For å lykkes må det også bli et større samspill mellom butikker, gårdeiere, beboere og kommunen. Her er vi på Majorstuen godt i gang, og det er et tett samarbeid mellom næringsforeningen og gårdeiere om et felles mål og en plattform for et bærekraftig handelsområde.
Det er hyggelig å se så mange nye og spennende butikker som har åpnet i gatene denne våren, og flere er på vei. Du kan lese om disse på side 24.
Vi elsker det lokale. I vårmagasinet har vi både vært på Bislet Bad og Vigeland-museet, vi har vært på matkurs hos Jacob’s og spist ekte, napolitanske pizzaer hos Villa Paradiso. Er du gifteklar, hjelper David-Andersen deg med ringer og morgengave. Vi har også besøkt Aleris Colosseum-Nobel på Majorstuen og fått gode råd fra Brun og Blid om sol og brunfarge.
Til høsten settes musikalkomedi­en «Optimist» opp på Chateau Neuf, basert på Jahn Teigen sine sanger, og vi har tatt en prat med Øystein Wiik som har skrevet musikalen.
Ikke glem at med våren kommer det også markedsdag i Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Hold av lørdag 4. mai!
Vi sees, god fornøyelse og nyt våren!