LOADING

Type to search

Det viktige du har under klærne

bogstadpuls Mote

Det viktige du har under klærne

Change Lingeries undertøyseksperter hjelper deg med å finne det undertøyet som gjør det beste for din figur.

«Ingen ser jo hva jeg har under klærne mine»
– Undertøy er ikke bare til pynt, selv om mange kan ha den oppfatningen, forteller Hanne Bekken, butikksjef på Change Lingerie Majorstuhuset.
– En BH med riktig størrelse og passform er med på å forebygge rygg- og nakkesmerter. Derfor er det utrolig viktig å bli målt for å kunne finne den riktige BH-en med den perfekte størrelsen for deg og din kropp, forteller hun.
– Og som et pluss, så vil en riktig størrelse og passform gi et mer flatterende uttrykk og fremme bysten på en pen og naturlig måte. Pent undertøy er kun pent om det sitter riktig. I tillegg så burde alle kjøpe fint undertøy til seg selv, for at en skal føle seg på topp og vakker i sin hverdag. «Ingen ser jo hva jeg har under klærne mine,» er det nok mange som tenker. Men jo, nettopp du ser jo det. Og din mening er den eneste og den viktigste, fortsetter hun.
Det er nettopp det med korrekt måling før prøving av undertøy som er Change sin store hjertesak. Change sine ansatte må igjennom kurs før de får lov til å stå i butikk og hjelpe kunder. Alle som er innom skal få tilbud om å bli målt når de prøver BH-er. Mange kunder har fått seg en virkelig aha-opplevelse idet de endelig prøver en BH som virkelig sitter riktig.
– Vi i Change har høye krav til våre ansatte om kunnskapen de skal bære, forteller Hanne.
– Alle ansatte har spesialisert seg i mål og tilpassing av BH, gode kunnskaper om produktene som selges og hva de er laget av. I Change brenner vi for varemerket og elsker produktene selv. Dermed kan vi ærlig si vi selger produkter vi kjenner, forteller Hanne.

Hva kan du som kunde forvente av Change?
– Du vil møte et varemerke som ble etablert for å finne den perfekte passformen for hver enkel kvinne, uansett kropp og fasong, forteller Hanne.
– Hos Change ønsker vi å gi en opplevelse av god service og fantastiske produkter, alt tilpasset deg og dine behov. Kvinner burde velge Change fordi vi jobber med å finne den perfekte BH-en for at din kropp skal ha det godt, og at du skal føle deg på topp!
– Alle kunder får en hyggelig velkomst det sekundet vedkommende setter sin fot inn i butikken, forteller Hanne.
– I Change tror vi på det å hjelpe og veilede kunden for å kunne dekke de behovene hun har. Å finne riktig passform og størrelse når man begir seg ut på undertøysshopping har aldri vært og kommer aldri til å bli en dans på roser. Vi trenger kompetente mennesker som kan vise oss hvordan undertøyet skal sitte, slik at vi kan unngå unødvendige plager i hverdagen. Slike mennesker finner en hos oss på Change.

Mangfold er nøkkelordet
Ser du deg rundt i butikken så er det ikke til å unngå å legge merke til mangfoldet hos Change. Sortimentet har undertøysskatter som passer til enhver smak. Alt fra enkle, sømløse BH-er til BH-er som gjør mer ut av seg med blonder, ekstra stropper og sommerfuglrygg. Kolleksjonene rommer over 100 forskjellige størrelser slik at du som kunde skal være garantert å finne noe som passer, uansett kroppsfasong. I tillegg til undertøy har også Change et stort utvalg av både badetøy, nattøy og shapewear.
– Å jobbe i Change er en veldig givende jobb, hvor kundene virkelig setter pris på det vi gjør. Kropp er veldig intimt og personlig. Så å få tilliten til kunder, slik at de tør å vise seg frem for oss og vi kan hjelpe dem, er ganske fantastisk og, ikke minst, en ære. Det er så mange ukomfortable og usikre sjeler der ute, og da er det enda viktigere at vi er profesjonelle og gir kunden en fin opplevelse, forteller Hanne.
– Vi i Change har opplevd latter, gleder, tårer på godt og vondt, og utrolig gode klemmer vi aldri vil glemme. Vi jobber og brenner for å gi kundene våre en opplevelse og en service de aldri vil glemme, og det vil vi fortsette med, avslutter hun.

Vil du ta en titt innom Change og bli målt? Change finnes både i Bogstadveien og Majorstuhuset.◻

1. Savannah swimsuit er en lekker badedrakt med halterneck, og med sitt smale belte under bysten gir denne badedrakten en god støtte også for deg med en større byste. Finnes i str.36-50

2. Vista swim padded i en tropisk sommerprint er en nydelig bikini for late dager på stranden. Finnes også i triangel bikini og strandkjole.

3. Nadine ¾ padded er i en klassisk lys farge med nydelige detaljer. Passer perfekt under lyse sommerklær. Denne klassikeren finnes også i et stort utvalg av andre modeller.

Bogstadveien 8 | Valkyriegata 8 | change.com

Tekst Stine Bottolvs Foto CHANGE

Previous Article
Next Article