LOADING

Type to search

Nyåpning hos Christiania Glasmagasin!

interiør Nyåpning SisteNytt

Nyåpning hos Christiania Glasmagasin!

Torsdag 29. august åpner Christiania Glasmagasin endelig dørene til ny, utvidet butikk i Hegdehaugsveien 34. Med det ønsker de velkommen til åpningsfest med 30% rabatt på ALLE ordinære varer på åpningsdagen. Besøk butikken fra torsdag kl 10 og gjør et kupp på kjente merkevarer som Georg Jensen, Porsgrunds Porselænsfabrik, Le Creuset og Hadeland Glassverk! Festen fortsetter gjennom helgen med 25% rabatt på alle ord. varer fredag og lørdag.

Se alle åpningstilbudene: http://bit.ly/nyapning-H34

PS. Gjelder alle merkevarer, ikke bestillingsvarer. Kun i perioden 29.-31.aug.

PS. Gjelder aller merkevarer, ikke bestillingsvarer.

Følg Christiania Glasmagasin i sosiale medier: @cgnorge