LOADING

Type to search

Spennende område i utvikling

aktiviteter bogstadpuls

Spennende område i utvikling

Et kjøpesenter under oppføring i Valkyriegata, og utbedring av kollektivtilbudet på Majorstuen – dette er faktorer som trolig vil gjøre et allerede spennende område enda mer interessant for flere i tiden fremover, tror eiendomsmegler Jonas Øien hos Privatmegleren Park.

Øien er eiendomsmegler hos Privatmegleren Park, som holder til i Schultz’ gate 4 på Majorstuen. Han mener markedet er i ferd med å stabilisere seg noe igjen etter det han beskriver som et turbulent år, knyttet opp mot usikkerhet rundt styringsrenten, som Norges Bank har oppjustert to ganger i år.
– Utover det har året ellers vært preget av at mange nye boliger er blitt lagt ut for salg. Kjøperne får nesten for mye å velge i, og en del boliger blir liggende på markedet en stund. Da kreves det også mer av oss meglere, men jeg mener det er positivt og gjør oss mer skjerpet, sier Øien. Han påpeker videre at man nå ser færre igangsettelser av byggeprosjekter enn på lang tid.

Valgmuligheter og mangfold
På Majorstuen og i området rundt Bogstadveien er imidlertid mye i ferd med å skje.
– På tampen av året åpner et nytt kjøpesenter i Valkyriegata. Kollektivtilbudet på Majorstuen er dessuten i ferd med å utbedres. Tilførselen av noe nytt i nærområdet, i tillegg til små, viktige elementer som at de nye trikkene skal bli mer stillegående, kan gjøre at interessen for området øker, tror eiendomsmegleren.
– Majorstuen er allerede et veldig spennende område. Jeg har bodd rundt omkring i Oslo, men slo meg ned her for tre år siden og synes dette er det beste stedet å bo i byen. Jeg er glad i å gå ut og spise. Her finnes det mange restauranter og valgmuligheter, forteller Øien.
– Det er en god blanding av boligtyper på Majorstuen, med alt fra mindre leiligheter for førstegangskjøpere til større boliger for de mer etablerte. Området er ikke preget av en type folk, utdyper han.

I tillegg til å finne ut hvilke rammer man kan handle innenfor økonomisk, er det en fordel å tenke over hva man setter høyest og ønsker å prioritere når man er på boligjakt.
– Ta kontakt med oss og spør oss om de ulike adressene du er interessert i. Vi kjenner området og omtrent hver eneste bygård, smiler Øien.
– For oss handler det ikke bare om å få en signatur og et salg. Vi ønsker å være en sparringpartner som er der for kunden i hele prosessen, fortsetter han.
Skal man selge bolig er det en god idé å komme i kontakt med megler så tidlig som mulig i prosessen, mener eiendomsmegleren.
– God kartlegging er sentralt. Man kan ikke kjøre samme løp for alle boliger når de skal legges ut for salg. Det er viktig å trekke frem hva som gjør akkurat din bolig unik, enten det er planløsning eller beliggenhet. Det handler om å skreddersy hver enkelt salgsprosess, understreker eiendomsmegleren.◻

1. Eiendomsmegler Thor Vegard Bjørne­rud (t.v.), daglig leder, partner og eiendomsmegler Mick Heiskel Rødsten og eiendomsmegler Jonas Øien utenfor kontorene til Privatmegleren Park i Schultz’ gate 4.

2. Jonas Øien peker ut noen aktuelle boligannonser. Til venstre markedsansvarlig Hanne Hegstad Åldstedt.

3. Privatmegleren Park mener god kartlegging står sentralt i en salgsprosess og setter god dialog med kunden høyt.

4. Eiendomsmegler Jonas Øien står klar med visningsskilt ved Bogstadveien.

Schultz’ gate 4 | 22 59 50 10 | www.Privatmegleren.no/parkveien

Tekst og foto Ingri Valen Egeland