LOADING

Type to search

Nytt fra gatene

aktiviteter Nyåpning

Nytt fra gatene

Vi er så heldige at vi også tiltrekker oss nye butikker og konsepter til området. Tilgjengelighet, attraktivitet og et handels-område med stort mangfold, utvalg og lange tradisjoner er mye av årsaken til man velger å etablere seg i Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Kid har vært på utkikk etter butikklokaler i Bogstadveien i mange år. Nå har de åpnet 500 kvadratmeter i Bogstadveien 3-5.

I Majorstukrysset har The Old Irish Pub åpnet. Det blir en av Skandinavias største puber med kombinert nattklubb som byr på live musikk, sport på storskjermene og et dansegulv der man kan slå seg løs! I Majorstuveien 33A har vi fått Too Many Prints. Det er folkene bak wallstories.no som har åpnet galleri med flotte illustrasjoner og fototrykk fra lokale kunstnere. I krysset Majorstuveien og Kirkeveien åpner Lotus Garden Café (tidligere Carola). På motsatt side, i Kirkeveien 56, kommer ny Jokerbutikk (tidligere Bellas Hus), og litt lengre ned i Kirkeveien 54 har vi fått Wowbrow som utfører microblading og øyenbrynstyling.

I oktober åpnet nye Nille sitt helt nye konsept, og Cubus har flyttet til Bogstadveien 22 (tidligere Bik Bok). Tatler vil i løpet av våren flytte til Bogstadveien 29 (tidligere Cubus) – dette blir spennende! First Hotels har overtatt leilighetshotellet The Sweet i Josefines gate 30 og det heter nå

 

First Hotel & Suites Oslo West. De har mange spennende planer for hotellet. I krysset Industrigata og Ole Vigs gate har vi fått Ditto – en klesbutikk som har både vintage, streetwear og high end-klær fra merker som Supreme, Palace, Nike, Stone Island, CDG, Gosha, Ralph Lauren og mange flere. Alle klærne er håndplukket. Nede i Hegdehaugsveien vil nye restauranter også åpne fremover.

Og første kvartal 2020 vil det nye handelshuset i Valkyriegata stå klart. Her får vi Vinmonopolet, restaurantkonsepter i underetasjen og spennende butikker i første og andre etasje som blant annet & Other Stories.

Velkommen til en hyggelig handel!

Previous Article