LOADING

Type to search

Åpne butikker i gaten

aktiviteter bogstadpuls interiør Mat og Drikke Mote velvære

Åpne butikker i gaten

Majorstuen byr på et utrolig stort mangfold og et unikt tilbud av enkeltstående nisjebutikker, multibrand-butikker, og mer kjente kjedebutikker. Flere av butikkene har ligget her i lang tid, og noen i over 100 år.
Sjekk ut alle de fantastiske sidegatene våre også! Som dere sikkert har fått med dere har det blitt bygget og pusset opp i Valkyriegata de siste årene. 23. april åpnet Valkyrien. Her vil du finne helt nye butikkonsepter og spisesteder, og også noen gamle og kjære som er tilbake. I hoveddelen har vi bla. Moniker, Moniker Sport, Grændsens Skotøimagazin, Maanesten, SOHO Urban Eatery, What’s Soup, Billies Kitchen, SOT bar & burger, Gioia  is og sorbet, Heaven Scent og Kaffebrenneriet. I tillegg til Vinmonopolet som vil spesialisere seg på utsøkt øl, vin og brennevin. Vegg i vegg får vi også H&M Home og & Other Stories. Ta turen å se hvor fint det har blitt – det er bare å glede seg.

De aller fleste butikker, salonger og spisestder er åpne og sørger for å følge myndighetenes smittevernregler og ikke minst hyggelig og trygg handel.

I disse tider er det enda viktigere å bruke de lokale bedriftene. Vi må tenke globalt og handle lokalt!

Om du ikke kan besøke butikkene dine har de fleste egne nettbutikker og sørger for hjemkjøring eller levering av varer via sine distribusjonspartnere.

Hei på dine butikker og følg de på facebook og instagram og oss på Bogstadveien.no og @bogstadveien_no.

Velkommen!