LOADING

Type to search

For ham og henne

bogstadpuls velvære

For ham og henne

Hos Fredrik & Louisa Bogstadveien får du veiledning og hjelp til å finne akkurat det du trenger, enten det er sminke, parfyme eller hudpleie.

Det første Fredrik & Louisa parfymeriet ble grunnlagt i Oslo i 1984, og er i dag blitt til en av Norges største parfymerikjeder med et bredt utvalg produkter til både menn og kvinner.

Teamet hos Fredrik & Louisa Bogstadveien består av makeupartister, hudpleiere og lidenskapelige personer som brenner for skjønnhet og velvære, slik at du som kunde får den hjelpen du trenger, tilpasset ditt behov. Fredrik & Louisa fører markedsledende merkevarer som Chanel og Dior, men også mer selektive merker som La Mer, Jo Malone London og Sisley.

– Det har vært mange kunder her som trodde at de måtte reise til utlandet for å finne produktene vi har i sortimentet, sier medisinsk hudpleier Kristin Charlotte De Glasenapp.

Finn din signaturduft

– Det er en økende trend blant nordmenn å ha en signaturduft ikke alle andre har, og vi er blitt mer bevisste på hvordan vi kan bruke parfyme til ulike roller, sier butikkleder Kristine Lunde.

Fredrik & Louisa har et bredt utvalg dufter, slik at du kan skape din helt egen duftgarderobe.  Parfymene fra Jo Malone London er kreert med tanke på en teknikk som heter «layering», altså at du kan bruke flere lag med ulike parfymer, og på den måten skape din helt unike duft. Innerst i butikken har de også et eksklusivt duftrom. Duftrommet har nisjedufter som det ellers er vanskelig å få tak i, til både kvinner og menn, fra blant annet merkevarer som Chabaud, Perris Monte Carlo, Aerin og Carner Barcelona.

– Dette er vi veldig stolte av, sier Lunde og viser frem «Amouage» – butikkens nyeste merkevare innen nisjeduft. Hun forteller at flere av produktene innenfor nisjemarkedet ofte

føres av eksklusive varemagasiner i utlandet, men at Fredrik & Louisa har valgt å ta inn disse slik at de skal være tilgjengelig også her i Norge.

Økologiske og naturlige hudpleieprodukter

Det har vært stor etterspørsel etter økologiske og naturlige hudpleieprodukter. Det har Fredrik & Louisa bestemt seg for å gjøre noe med. Hos Fredrik og Louisa får du hjelp til å finne hudpleieprodukter tilpasset din hud. Kristin har spisskompetanse på de kjente merkevarene Sisley og La Mer, og vet hvilke produkter som kan bidra til å løse ulike hudproblemer.

– Mange nordmenn har sensitiv hud, og oppsøker hudpleier eller apotek for å finne en løsning på problemet. Da er det viktig å få frem at vi i parfymeri også har denne kompetansen, sier hun.

Nyheter fra MAC

Sesongen vi er inne i blir gjerne forbundet med store vipper og røde lepper. Fredrik og Louisa har en egen avdeling for kosmetikkmerket MAC, som hvert år kommer ut med en svært

populær julekolleksjon med mange spennende nyheter.

– I år har vi fått flere forskjellige nye vipper som passer perfekt til høytidsesongen! I julekolleksjonen fra MAC pleier det også å komme noen sminke-kit, som er fine når du ønsker å teste ut nye produkter. Der får du litt av alt, forteller Counter Manager for MAC, Zahra Isabelle Laine.

Behagelig atmosfære

Det er viktig for Fredrik & Louisa Bogstadveien at kundene kjenner på en behagelig stemning når de handler, og de har derfor valgt å spille klassisk musikk og jazz i butikken. For å gjøre handleopplevelsen enda mer komfortabel, har de også gått til innkjøp av loungestoler, bord og kaffemaskin til kundene.

– De fleste kundene våre fryder seg når de handler hos oss, men vi har også et knippe menn på slep som vi nå ønsker å gi litt ekstra omtanke. I stedet for å vente utålmodig og litt malplassert, kan de i stedet få sette seg ned og slappe av. Dette blir nok spesielt populært frem mot jul, sier Kristine.

 

  1. Butikkleder Kristine Lunde og medisinsk hudpleier Kristin Charlotte De Glasenapp.
  2. Hudpleie og kosmetikk fra La Mer, perfekt for nordisk hud.
  3. Parfymer, duft­pinner og duftlys fra Jo Malone London.
  4. Nyheter fra MAC: Alt du trenger til julebordsesongen.
  5. Egen MAC-avdeling i butikken, med Counter Manager for MAC Zahra Isabelle Laine og Stine Broen.

Bogstadveien 3-5 | 21 66 47 98

www.fredrikoglouisa.no

TEKST OG FOTO Heidi Nathalie Hovland

Les mer i magasinet her: