LOADING

Type to search

Endelig!

bogstadpuls interiør Mat og Drikke Mote velvære

Endelig!

Mai 2021 vil gå inn i historien som måneden da Oslo åpnet igjen. Det er en fryd å se åpne butikker, treningssentre, gallerier, kulturinstitusjoner og spisesteder, og ikke minst å få lykkelige ansatte og kunder tilbake. Vi har også vært utrolig heldige med været den siste tiden, og folk smiler og koser seg i gatene våre – både med og uten munnbind – og mange nyter god mat og drikke ute.
Jeg er ny leder i Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening, og vi skal gjøre vårt for at handlende og besøkende skal komme til oss, trives her og føle seg godt ivaretatt. Vi har et utrolig stort og spennende mangfold av enkeltstående butikker, større kjeder og unike konsepter, og mye har skjedd i gatene det siste året.
I dette magasinet kan du lese om de mange som faktisk har valgt å satse i en krevende tid og hvorfor de har valgt å etablere seg her på Majorstuen.
Vi tror på et yrende liv fremover og ønsker dere hjertelig velkommen hit til oss. Samtidig vil vi få ønske dere en riktig god og velfortjent fin sommer!

Jon Annar Berntsen
Leder Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening

Previous Article