LOADING

Type to search

Nytt magasin ute nå!

bogstadpuls interiør Mat og Drikke Mote velvære

Nytt magasin ute nå!

Lyser opp!

Fra Parkveien og helt opp til Kirkeveien henger nå lysekronene våre og sørger for god stemning og ikke minst lys i gatene.
Majorstuen & Bogstadveien Nærings­forening ble etablert da felles julegatebelysning ble kjøpt inn i 1964. Å lyse opp gatene til jul og i en ellers mørk årstid har vært veldig viktig for næringsforeningen. Derfor kaller vi det også for Vinterbelysning og de blir hengende ut januar.
Dette er den niende julen de lyser opp den 1,4 kilometer lange handlegaten. Ellers er det også lys i Valkyrie Park, Josefines Park, Vibes gate, rundt taket i Hegde­haugsveien 36, samt stjerneskuddene på oversiden av Kirkeveien. Dette får vi til med støtte fra Majorstuen Gårdeierforening.
Vi bruker 6 netter på å henge opp alle lysekronene. Vi har kun tre timer pr. natt å jobbe på, da strømmen til trikkene må kobles fra. Våre «nye» lysekroner er blitt en attraksjon i seg selv, noe vi er svært stolte av og en tradisjon vi skal videreføre. Vi håper dere også setter pris på dem!
I magasinet finner dere hundrevis av gavetips og mange inspirerende artikler.
Ta turen til Majorstuen for en hyggelig julestemning og ikke minst en god julehandel. Vi ønsker dere alle en flott førjulstid!
PS! Det vil også i år bli solgt norske juletrær i Valkyrie Park fra 10. desember!

Det er en flink gjeng som har jobbet 6 netter for å få opp alle lysekronene. Marlena og Jacek fikser det meste med god hjelp fra Jørgen fra Majorservice og Per fra Zanzibar.

Jon Annar Berntsen
Leder Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening

 

Previous Article
Next Article