LOADING

Type to search

Nytt høstmagasin ute nå!

aktiviteter bogstadpuls interiør Mat og Drikke Mote velvære

Nytt høstmagasin ute nå!

Liv og lys i gatene

Lørdag den 10. september kunne vi igjen arrangere bilfri markedsdag – den 65. i rekken – og takk til alle som deltok og gjorde den til en festdag!

Dette er et arrangement vi har hatt én lørdag hver vår og høst siden 1988, foruten to år med pandemi, med ekstra gode tilbud. Disse to markedsdagene er blitt godt innarbeidet som en verdsatt tradisjon i gaten og er selvfølgelig veldig viktig for oss. Vi som næringsforening og butikkene bruker måneder på å planlegge disse to dagene for å gjøre dem så vellykket som mulig for alle besøkende.

Noen ønsker å gjøre Bogstadveien helt bilfri slik at vi kan ha markedsdager hele året. Det er derfor de heter markedsdager og ikke hverdager. De er så unike fordi de kun forekommer to ganger i året og er helt frie for bil og trikk. Vi og alle andre lever av hverdagene, som for oss er vanlig daglig handel og besøk i gaten. Da er det viktig å være tilgjengelig for alle – gående, syklende, kollektivt og plass til de som kommer med bil. Det er det store mangfoldet som gir positivt byliv og som er så unikt med vårt område. Og positivt byliv for alle skal vi fortsatt ha.

I midten av november henges vår vinterbelysningen opp med lysekroner fra Parkveien og opp til Kirkeveien. Dette skjer på natten, siden strømmen til trikken må skrues av. Alle lysekronene skal være på plass til 15. november. I tillegg holder Oslo Kommune på med å oppgradere og bedre gatelysene i sidegatene.

Det skjer masse spennende nytt i gaten og vi jobber hele tiden med å gjøre området vårt så attraktivt, hyggelig, pent og trygt som mulig i samarbeid med andre lokale aktører og gleder oss til å se dere fremover!

Ellers håper vi på en så normal verden som mulig så raskt som mulig!

Ønsker dere hjertelig velkommen til en god høst- og julehandel!

Dere kan lese magasinet her: