LOADING

Type to search

Mye på gang i gatene

Nyåpning

Mye på gang i gatene

Nede i Hegdehaugsveien 22 har vi fått ny asiatisk fusion-restaurant i de tidligere lokalene til Plah og Ahaan. Eight Restaurant ønsker å få frem de tradisjonelle asiatiske smakene og samtidig ta for seg av det moderne asiatiske kjøkkenet. www.eightrestaurant.no

Litt lengre opp i Hegdehaugsveien 27 åpner Oslo Hud og Laserklinikk en ny hudpleieklinikk. SkinConsept er en luksuriøs salong som bygger på Zo Skin Health prinsipper.
www.hudoglaserklinikk.no

Og hos naboen i Hegdehaugsveien 29 åpnet friluftskonseptet Naturkompaniet 8. juni stor butikk over to etasjer i tidligere COS-lokalene. Naturkompaniet er en friluftsbutikk med mange kjente varemerker innen outdoor og friluftsliv. Hos Naturkompaniet finner du klær og utstyr fra blant annet Fjellreven, Tierra, Primus, Hanwag, Hestra, Patagonia, Icebreaker, Hilleberg, Devold, The North Face og Marmot.
www.naturkompaniet.no

I de tidligere lokalene til Lokal Homan i Hegdehaugsveien 32 får vi et fransk-inspirert bistro og bar over sommeren.

Gevir Atélier frisørsalong åpner denne sommeren i Hegdehaugsveien 36 (tidligere Hope Hair) www.gevir.org

I Bogstadveien 39E ved siden av Eremis (tidligere Rains lokalene) har det norske cap-merket Varsity Headwear åpnet ny butikk. www.varsityheadwear.com

Og i Valkyriegata 5, ved siden av Urban Pioneers, har undertøysspesialisten Hunkemöller (tidligere Narvesen-lokalene) åpnet 1. juni. Hunkemöller er en av Europas største undertøyspesialister. Kolleksjonen fra Hunkemöller er designet av et internt team og du finner alt fra undertøy til badetøy og nattøy, både hverdagsundertøy og elegante, feminine sett. www.hunkemoller.no

Rett inn i Jacobs Aalls gate 17 har vi fått StudioBazar. StudioBazar er et kles- og interiørmerke, og produktene er designet i Norge. StudioBazar ble startet av artist og designer Emma Wright i 2015 og har åpnet sin andre butikk nå på Majorstuen. www.studiobazar.no

Velkommen til gaten!

Les mer i sommermagasinet: