LOADING

Type to search

Nytt fra gaten

aktiviteter Nyåpning

Nytt fra gaten

Ut på tur, aldri sur

Du får alt det du trenger til tur i gatene våre. For både de korte turene i nærområdet til større ekspedisjoner. Nede i Grønnegata 1 åpnet friluftsbutikken Revir i september. Revir ønsker å tilby en helhetlig turopplevelse; inspirasjonen, forberedelsene, selve opplevelsen og utstyret du trenger for å nyte den. www.revir.no

I tillegg har Friluftskompaniet åpnet stor brand store i Hegdehaugsveien, vi har Piteraq i Parkveien, reisebutikken Nomaden i Uranienborgveien, Anton Sport og Amundsens Sports på hver sin side nederst i Bogstadveien og litt oppi gaten ligger Chill Out Travel Store. Samt Jaktia/Intersport i Kirkeveien og XXL og Bull Ski & Kajakk i Sørkedalsveien.

I Hegdehaugsveien 27 åpnet Oslo Hud og Laserklinikk en ny hudpleieklinikk i august. SkinConsept er en luksuriøs salong som bygger på Zo Skin Health-prinsipper. www.skinconcept.no

Planen er at Gabi’s åpner dørene i Hegdehaugsveien 32 i slutten av september. En folkelig fransk bistro, men også inspirert av retter fra andre land.

I Hegdehaugsveien 32 har gatekjøkkenet Grilla Guru blitt til American Burgers. www.americanburgers.no

I disse dager åpner Kalma interiørbutikk over to etasjer i Bogstadveien 3 (tidligere Lush). www.kalma.no

Dessverre gir Nordseth seg etter 49 år, og hadde siste dag nå på markeds­dagen i høst. Inn kommer GANT i løpet av oktober med egen brand store.
www.gant.no

Og et nytt spisekonsept er på vei inn i «stallen» i bakgården på Valkyrie senter etter SOT Burger & Bar.
I Bogstadveien 58 kommer et nytt sushi-sted i tidligere Sushibar + Wine

Ikea flytter inn i Vinkelgården (1 etasje – tidligere DNB) i løpet av høsten.

Øverst i Bogstadveien 64 har vi fått den spanske tapasrestauranten El Sol og restauranten Injera som serverer eritreiske og etiopiske retter.
www.injera-oslo.no

Les mer i høstmagasinet: