LOADING

Type to search

Ungt og stort engasjement – les mer i høstmagasinet!

aktiviteter bogstadpuls

Ungt og stort engasjement – les mer i høstmagasinet!

Ungt og stort engasjement

Lørdag 9. september arrangerte vi markedsdag i Bogstadveien og Hegdehaugsveien for 67. gang. Vi var veldig heldige med været og fikk mange besøkende, til stor glede for butikkene og alle bodene.

Denne gang hadde vi også satt av et eget område i Bogstadveien til unge gründere. Her kunne de få lov til å teste ut produktene sine og stå gratis med egen bod. Den yngste var Emil Nørsterud Gardener på 10 år, som solgte tidsskriftsamlere og notisbøker han dekorerer selv.

Emil hadde nylig dekorert en bokhylle med tegneserier på samme måte og undersøkte muligheten for å gjøre noe liknende. Han lagde fire prototyper som ble testet helgen før på tilfeldig forbipasserende i Bogstadveien. Det gikk litt tregt de første timene på selve markedsdagen, men det tok seg kraftig opp utover dagen. Emil måtte underveis produsere flere produkter fordi han solgte så bra! Til slutt hadde han solgt nesten alt av det han hadde fått lagd av produkter. Emil stod på stand hele dagen med mamma og pappa til stede og var veldig stolt av det han fikk til. Ikke minst har han lært masse, forteller mamma Olaug – så dette får man kalle en suksess!

I tillegg hadde vi igjen satt av en del av Hegdehaugsveien for frivillighet i samarbeid med Bydel Frogner. Her kunne de lokale frivillige stå gratis og informere om sine organisasjoner og prosjekter.

Det er hyggelig å invitere kollegaer til fest, og det blir mange av oss om vi skal samle alle i hele gaten. Fredag 25. august var vi over 900 festglade kollegaer som fikk se «Moulin Rouge! The Musikal» på Chateau Neuf – og for et show og for en stemning! Du kan se bilder og lese om det i magasinet.

Ellers finner du masse lokalt og spennende lesestoff i høstmagasinet, samt en litt drømmende moteserie som vi tok hos ærverdige Den Gamle Major øverst i Bogstadveien.

God lesing!

Vi håper på en fin høst og ønsker dere velkommen til en god og hyggelig handel!

Da er høstmagasinet ute og dere kan lese det her: