LOADING

Type to search

Les julemagasinet her

aktiviteter bogstadpuls

Les julemagasinet her

Lyser opp gatene

Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening har sørget for å lyse opp Majorstuen hver jul siden 1964 og nå henger våre lysekroner fra Parkveien og helt opp til Kirkeveien, i tillegg til lys i Valkyrie park og Josefines park. Å lyse opp gatene til jul og i en ellers mørk årstid har vært veldig viktig for nærings­foreningen. Derfor kaller vi det også for Vinterbelysning. Og i år har vi også satt opp åtte store juletrær i mange av byrommene våre. Vi håper dere setter pris på lysene og julestemningen og gleder oss til å se dere!

Årets jule- og vintermagasin er fullstappet med inspirasjon, hundrevis av gavetips og mange spennende lokale historier.

Vi ønsker dere alle en flott førjulstid og velkommen til våre julepyntete butikker og ikke minst en hyggelig julehandel!