LOADING

Type to search

Velvære – gaven som passer til alle!

bogstadpuls velvære

Velvære – gaven som passer til alle!

1. Gi noen en pust i bakken til jul hos Clinique Madeleine.

Gi noen en pust i bakken til jul, med velvære og pleie hos Clinique Madeleine. Ingelin Engzelius Harlem er eier og daglig leder av klinikken. Hun har mange gode tips til hva
du kan gi i julegave – eller hva du kan unne deg selv!

Clinique Madeleine har holdt til i Holtegata 30, en sidegate til Bogstadveien, i over 45 år. Klinikken har fokus på et naturlig og sunt utseende. Behandlinger for ansikt, kropp, hender og føtter er spesialiteter.
– Fotterapi er veldig populært, både som gave og til seg selv. Å pleie føttene dine er en av de beste investeringene du kan gjøre! De er jo undersåttene dine, og de kan fort gjøre deg handikappet hvis du får smerter. Vi har medisinsk utdannet fotterapeuter som vet hva føttene dine trenger, og gir deg den tryggeste og beste behandlingen.

2. Clinique Madeleine har behandlinger for alle hudtyper.

Beskytt huden mot kulden
I vinterhalvåret trenger huden ekstra pleie mot kulden.
– Generell fuktighet er viktig i vinterhalvåret. En fin balanse mellom fuktighet og riktig fett er det optimale. På de kaldeste dagene anbefaler vi bruk av kuldeserum uten vann. Vann i produkter kan i verste fall fryse på huden og gjøre vondt verre. Hos Clinique Madeleine har vi mange gode produkter som beskytter huden mot kulden, forteller hun.

Gavekort er en sikker vinner
– Gavekort er alltid en sikker vinner! Vi selger gavekort i nettbutikken vår og i fysisk butikk.
Du kan velge en spesifikk behandling eller et valgfritt beløp. Når vi selger gavekort over disk, blir det ekstra personlig. Da lager vi en fin gave med gavepose, sløyfer og gratisprøver, forteller Ingelin.
Til alle som har et gammelt gavekort i skuffen, oppfordrer hun dem til å komme innom og bruke det – uansett utløpsdato.
– Vi er ikke strenge på utløpsdato! Jeg ser ingen grunn til å være vanskelig på det, og jeg vil gjerne oppfordre andre bedrifter til å gjøre det samme, sier hun med et smil.

3. Adventskalender fra Babor med ampuller.

Julekalender fra Babor
– I år har vi igjen den populære julekalenderen fra Babor med ampuller! Den gir deg virkelig valuta for pengene, med et innhold for fire ukers bruk til prisen av én. Det er en fin gave å unne seg selv, eller å gi bort til noen som fortjener en ekstra oppmerksomhet før jul.
Mange kunder hamstrer kalendere til seg selv nå før jul og bruker disse ampullene resten av året. Svært gunstig rent økonomisk og veldig snilt mot huden, tilføyer Ingelin.
Ingelin forteller at de har mange bedrifter som gir firmagave fra klinikken til sine ansatte.
– Noen firmaer gir faste firmagaver til sine ansatte, da enten som et fast gavesett eller som gavekort. Vi pakker inn, pynter og tilbyr selvfølgelig gratis levering. Mange bedrifter vet ikke at fotterapi er en medisinsk behandling og derfor er en skattefri gave arbeidsgiver kan spandere på sine ansatte!

4. Fotterapi er en populær behandling.

Sammensatt kundegruppe
– Vi har alle slags mennesker her hos oss, og vi ønsker at klinikken skal være for alle. Vi har mange menn som kommer hit fast, og som er opptatt av velvære. Menn er en trofast kundegruppe vi verdsetter høyt. Vi har også behandlinger for enhver hud og ikke minst hudfarge. Det skal ikke være en barriere å komme til oss, og vi har lang erfaring med behandling av ulike problematikker. Noen kommer bare innom for råd, og det setter vi også stor pris på. Når det gjelder produkter til bruk hjemme har vi mange ulike merker og prisgrupper. Det er viktig å gi kundene våre gode alternativer, avslutter hun.

Tekst Cathrine Angard Foto Cathrine Angard og Clinique Madeleine

Holtegata 30 | 22 50 33 77
www.Cliniquemadeleine.com

Les julemagasinet her:

Previous Article
Next Article