LOADING

Type to search

Endelig er våren her!

bogstadpuls interiør Mat og Drikke Mote velvære

Endelig er våren her!

Man kan si mye om årets vinter, med store snømengder og utfordringer for både brøytemannskap, kollektivtransporten og fremkommelighet generelt. Men nå er det heldigvis bare gater, lengre lyst og varmere i været. Vi er klare for færre klær på kroppen, på med solbriller og ikke minst nyte god mat og drikke på uteserveringene i vårsola.
Det har skjedd litt i gatene våre i det siste, og en del spennende er også på gang.

I magasinet kan du lese om flere av de nye spisestedene som har åpnet den siste tiden. Rett over påske åpner også Sumo dørene til sin nye restaurant i Hegdehaugsveien 31. De vil ha en stor uteservering og asian fusion på menyen. Og oppe i Bogstadveien 54 får vi et nytt barkonsept over to etasjer i de tidligere lokalene til Weekday.
Sirkulær og miljøvennlig mote ser vi stadig mer av, og vi har fått flere nye butikker som selger brukte skatter, i tillegg til de secondhandbutikkene som allerede er i gatene. Les mer lengre bak i magasinet.

På Stell, som selger økologiske såpeprodukter, har åpnet butikk i Holtegata 41, og på motsatt side har vi fått Oslo Keramikkverksted. De arrangerer kurs og tilbyr keramikkverksted for medlemmer.
Inn i Sorgenfrigata har Valkyrien Tannlegesenter åpnet ny klinikk, og i Kirkeveien har vi fått Tea Land og restauranten Hereford Steakhouse.

I Bogstadveien 4 pusser de opp fasaden tilbake til den opprinnelige. Her kom det frem rester etter skiltet til Storm Sport som lå der fra 1943 til en gang på 1960-tallet. Er du glad i lokal historie kan du glede deg til intervjuet med Ragnar Olsen – Majorstuens levende leksikon.

Og lørdag 25. mai er vi klare for nok en markedsdag i Bogstadveien og Hegdehaugsveien. Hele 1,2 kilometer med boder fulle med gode tilbud. Husk å holde av dagen!

Nyt våren, så sees vi!

Jon Annar Berntsen
Leder Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening


Foto: Aurora Torres Heyerdahl