LOADING

Type to search

Hårmagi med tapeextensions

bogstadpuls velvære

Hårmagi med tapeextensions

Er du en av dem som assosierer extensions med langt, plastaktig løshår? Da er det på tide å gi slipp på fordommene dine!

Dagens extensions – spesielt såkalte tape-extensions – representerer en helt ny standard og kvalitet, sammenlignet med hva man kanskje var vant med for noen år siden. Tape-extensions er en av de beste metodene for raskt å oppnå sømløst, naturlig volum og lengde i håret.

Redningen for skandinavisk hår
Drømmer du om fyldigere, lengre hår som stråler av liv? Vel, du er ikke alene! For de fleste av oss med typisk «skandinavisk» hår kan det være en utfordring å oppnå ønsket fylde og volum. Men frykt ikke, med tape-extensions kan du enkelt sikre deg drømmehåret på rekordtid.
Det som gjør tape-extensions unikt, letthåndterlig og behagelig er at de fordeler tyngden jevnt over flere hårstrå, slik at de ikke belaster ditt eget hår eller sklir ut. Resultatet? Et vakkert hår som ser friskt og naturlig ut, og som kan styles akkurat slik du vil – rett, krøllet eller naturlig.

Fordelene med tape-extensions
Tape-extensions benytter et innovativt tapesystem som gjør det mulig å feste tynne, flate hårfester (extensions) til ditt naturlige hår ved hjelp av en spesiell tape som finnes på hver side av hårfestet. Denne metoden er skånsom mot både ditt naturlige hår og hodebunnen, samtidig som behandlingen er rask og enkel å utføre i salong.
Takket være sine unike egenskaper har tape-extensions blitt svært populære, da de kan forvandle håret ditt på rekordtid, uavhengig av din nåværende hårlengde, fylde og kvalitet.

Riktig pleie og produkter
Men vent, det er mer! Om du velger å prøve – eller allerede bruker – tape-extensions, er det viktig å behandle dem pent for å ivareta kvaliteten på både ditt eget hår og dine extensions. Ved å bruke produkter uten sulfater og parabener sikrer du riktig pleie for håret, uten å tørke det ut. En anbefaling er Voke Care, en produktserie spesielt utviklet for tape-extensions. Disse produktene tilfører håret ekstra næring slik at det holder seg friskt og sunt. Produktene kan kjøpes hos Nikita Hair.
Når det gjelder å vaske håret, er det viktig å unngå å påføre balsam, leave-in produkter, hårkurer eller olje ved røttene eller nær tape-området, da dette kan påvirke kvaliteten på tapen. Et smart tips for å bevare kvaliteten på håret, er å alltid sove med håret i en løs flette for å unngå floker.

Mini-fylde – Når du ønsker litt forandring
Sist, men ikke minst, vil vi løfte det vi kaller for mini-fylde. Og hva er så mini-fylde, undrer du kanskje? Jo, denne teknikken er et lite mirakel for de som ønsker å fylle ut områder som aldri synes å vokse, for de som ønsker litt ekstra volum eller som opplever tynnere hår etter eksempelvis graviditet eller amming.
Med bare noen få fester i området foran på siden kan du skape mer fylde og volum, eller legge til litt ekstra lengde og fargespill rundt ansiktet for å skape en strålende effekt.
Så uansett om du drømmer om en dramatisk forandring eller bare en liten forbedring, er tape-extensions den ultimate løsningen for å få det vakre håret du alltid har ønsket deg, på rekordtid!

Voke Master Hair Extensions

→ Skånsomt tapesystem: Voke Master Hair Extensions bruker et skånsomt tapesystem som sikrer en naturlig og komfortabel påføring, uten å belaste ditt eget hår.

→ 100 % Remy-Hår: Vi bruker kun 100 % Remy-hår av høyeste kvalitet, noe som garanterer en jevn og silkemyk tekstur, samt en feilfri blanding med ditt naturlige hår.

→ Skreddersydde farger og toner: Med et bredt utvalg av farger og toner tilgjengelig, kan Nikitas dyktige frisører skreddersy håret akkurat etter din unike hårtype, ønsker og behov. Uansett om du ønsker en subtil forbedring eller en dristig forandring, har Nikita den perfekte matchen for deg.

→ Tilgjengelig hos Nikita Hair: De eksklusive Voke Master Hair Extensions er tilgjengelige hos Nikita Hair, en ledende salongkjede med erfarne frisører som står klare til å hjelpe deg med å oppnå drømme­håret ditt.

→ Gratis Konsultasjon: Nikita Hair tilbyr alltid gratis konsultasjoner før påføring av Voke Master Hair Extensions, slik at de kan skreddersy løsningen etter dine spesifikke ønsker og behov. Book din konsultasjon på nikita.no

1. Iselin Guttormsen sammen med frisør og extensions-ekspert Victoria Kirke­rud hos Nikita Hair Majorstukrysset.

2. Iselin Guttormsen før og etter extensions.

3. Voke Care, hårserien som styrker håret og gir strålende glans. Passer for normalt til tørt hår, og er spesielt godt egnet for extensions.

4. Tape-extensions er en skånsom og rask behandling for å oppnå mer fylde eller lengde. En behandling for et mer fyldig hår tar kun 15 minutter.

Tekst Elin Jonuks Foto Anijade Fahre Thilesen, Rune Bendiksen og Marius Iversen