LOADING

Type to search

Lene Bjerre

interiør

Lene Bjerre

Tekst: Marthe Evensen Bilder: LeneBjerre/Marthe Evensen

Tekst: Marthe Evensen Bilder: LeneBjerre/Marthe Evensen

Lene Bjerre-produktene har stor etterspørsel og populariteten bare vokser. Med et bredt sortiment av forskjellige varer finnes merket i butikken Howlid Sov og Bad, som nå har lokale i Bogstadveien.

Mange kjenner til Lene Bjerre som har vært etablert i mer enn 30 år. Designeren begynte med å lage lampeskjermer av tapet og gavepapir. I løpet av et tiår hadde hun skapt seg et navn innen bolig- og livsstilprodukter. Produktene er av dansk design som har en høy stjerne på det norske markedet. Kvalitet til fornuftig pris Produktene er av god kvalitet og med et flott utseende og i forskjellige prisklasser. Serien dekker et stort spekter av puter, duker, serviser, lamper, badeserier og mye mer.

f90ef99bf96e00c8da30c9c3b35f9b89

Lene Bjerre har et spesielt design som er lett gjenkjennelig. I tillegg til logoen har stilen og mønstrene spilt en stor rolle for merkets identitet. Fargene varier fra sesong til sesong, fra duse til sterke. Men merkets særpreg skinner hele tiden gjennom. Det blir brukt lette materialer og stilen er ren og klassisk.

1ca75e7004a2b8ee51d24414841e2f97

Inspirasjonen er klassiske epoker som rokokko, som går helt tilbake til 1700-tallet. Merke for alle Produktene er populære, enten kunden er 18 eller 80 år. De rene linjene gjør at produktene passer til mange forskjellige stiler. Og er preget av gammeldagse detaljer gir en hjemmekoselig følelse. Kom innom å ta en titt hos Howlid i Bogstadveien 58!