LOADING

Type to search

Friske farger på Thon Hotel Gyldenløve

interiør

Friske farger på Thon Hotel Gyldenløve

_MG_0052

Fra lilla til gul, fra svart til oransje og fra rød til nydelig gråblå – Thon Hotel Gyldenløve frisker opp med nye, trendy farger. Og de er stolte over sin splitter nye resepsjon med en sofa som er knall på alle måter! Det er lyst og innbydende i resepsjonsområdet til Thon Hotel Gyldenløve, som ligger midt i Oslos shoppingmekka Bogstadveien.

Hotellet har akkurat gjennomført et oppussingsprosjekt der forbedring av planløsningen, akustikk og romfølelsen i resepsjonen sto i fokus. Samtidig var det viktig å beholde et trendy design og den minimalistiske stilen som kjennetegner hotellet. Dette har de virkelig lykkes med – de lilla veggene i resepsjonen er nå erstattet med en varm gultone. Denne passer utmerket til det nye mørke møblementet, samt en knalloransje skinnsofa i Rokokko-stil som bare må sees!

_MG_9942

Hotellet har 164 komfortable, stilrene rom og en flott frokostsal med utsikt over Bogstadveien. Direktør Susanne Petzold og hennes team er opptatt av å drive et hotell der gjesten er i fokus.

– Hos oss ønsker alle i teamet å bidra til at gjestene våre får et behagelig opphold. Vi er derfor bevisste på å yte god service og å tilpasse vårt produkt til gjestens behov, sier Petzold. Dette gjenspeiles blant annet i frokosttilbudet – gjestene kan spise frokost helt fram til klokken 12 i helgene. Slik kan man først sove lenge, for så å sitte og speide utover den travle handlegaten mens man nyter morgenkaffen.

_MG_9996

Frokostsalen er, med sine rene linjer og flotte utsikt, et perfekt sted å starte dagen.

-Vi er per dags dato det eneste hotellet i Oslo som tilbyr frokost til klokken 12, smiler Petzold.

Også under oppussingen av resepsjonen sto kunden i fokus. Valget av nytt interiør ble blant annet tatt på bakgrunn av evalueringer fra tidligere gjester.

– Det ble tydelig for oss at den forholdsvis lille resepsjonen måtte bli lysere og brukes mer effektivt, forteller Petzold.

_MG_9975

 

Oppussingen av resepsjonen etterfølger en liten oppfriskning av frokostsalen som ble gjennomført høsten 2012. Sammen med hotellrommene, som er holdt i hvite og lysegrå nyanser, fremstår Thon Hotel Gyldenløve som et gjennomført, fresht og trendy hotell. I disse dager går hotellet gjennom en aller siste touch; Den røde fasaden skal erstattes med en flott gråblå tone. Petzold og resten av de ansatte ved hotellet er svært stolte av hotellets nye profil, og de er særlig fornøyde med resepsjonsområdet.

-Vi ser med spenning fram til høsten 2013 da hotellet står helt ferdig, særlig siden oppussingen sammenfaller med opprustningen av selve Bogstadveien. Sånn sett er det veldig bra timing, og vi gleder oss til å kunne vise sluttresultatet til våre gjester, smiler Petzold.

Previous Article
Next Article