LOADING

Type to search

aktiviteter

Sparebank1- Støttespiller med hjerte for bydelen

_MG_7647

SpareBank 1 er i sin rolle som lokalbank lidenskapelig opptatt av nærmiljøet, og brenner for bydelens mindre aktører. Det viser de gjennom sin sponsoravtale med fotballklubben Frigg, som bidrar til å gi lokalsamfunnet sitt brede idretts-tilbud.

– I SpareBank 1 støtter vi dem som bruker tid og krefter på å skape et levende og trivelig lokalsamfunn, sier Henrik Muri, lokalbanksjef i SpareBank 1 og med et hjerte som banker for nærmiljøet.

SpareBank 1 på Majorstuen er godt etablert i bydelen, og jobber kontinuerlig for å skape gode kunderelasjoner og gode opplevelser. I januar 2012 inngikk de sponsoravtale med Frigg Oslo FK, en avtale som gjør det mulig for Frigg å drive omfattende breddeidrett i indre Oslo. Frigg-spillerne vil ha SpareBank 1s logo på ryggen når de spiller kamp. I tillegg vil det være forskjellig profilering i forbindelse med a-lagets hjemmekamper på Frogner Stadion.

– Det er viktig for oss å være en god støttespiller, og i Oslo støtter vi både større og mindre formål, sier Muri. Frigg + SpareBank 1=sant

Frigg Oslo FK ble stiftet allerede i 1904, og er en tradisjonsrik klubb med dype røtter i bydelen. De er kjent for sine lojale fans og mangfoldige ildsjeler, som er med på å gjøre Frigg-kamper til hyggelige begivenheter for nærmiljøet. Med SpareBank 1 som støttespiller kan Frigg også fokusere enda mer på målet om å bli Oslofotballens hovedutfordrer innen 2014.

SpareBank 1 var også til stede da Friggs tradisjonelle vårcup – ’Frigg Cup’ gikk av stabelen 4. mai på Tørtebergbanen og Marienlystbanen. Alle deltakerne fikk t-skjorte med påtrykk som knytter Frigg og SpareBank 1 sammen. I tillegg ble det arrangert ”Shoot out”-konkurranse hvor SpareBank 1 trakk ut tre heldige vinnere som fikk Apple-produkter. Stort engasjement Det er ikke første gang SpareBank 1 gjør en innsats for lokalmiljøet. I årenes løp har mange små og store formål fått støtte av banken som en del av samfunnsengasjementet ”Vi bryr oss”.

Den største saken i fjor var samarbeidet om Jentetaxi med Natteravnene i Oslo. Formålet var å frakte jenter trygt og gratis hjem fra byen i en egen taxi ved sommer- og juletider. Jentetaxien var godt synlig i Oslo sentrum og skilte seg ut med sin rosa farge og løsvipper på lyktene. Taxien kjørte rundt i sentrumsområdene hvor mange jenter normalt prøver å komme seg hjem. I tillegg kunne frivillige Natteravner i Oslo sentrum kalle opp bilen når de møtte jenter som trengte transport.

Nærmere 2000 jenter ble fraktet hjem i fjor sommer, og så mange som 4500 jenter kom seg trygt hjem i julebordsesongen. – SpareBank 1 skal være banken for Frigg-medlemmer, og vi har flere tilbud for Frigg-medlemmer og deres familie, fortsetter Muri.

– At folk trives der de bor gjør det både lettere og mer meningsfylt for oss å være en lokal bank, avslutter han.

Previous Article
Next Article