LOADING

Type to search

Hvitt i hjemmet

interiør

Hvitt i hjemmet

IMG_8412_0

Sommeren er ikke riktig over enda, men vi går likefullt mot mørkere tider. I den forbindelse kan det være svært lurt å lyse opp hjemmet med hvitt møblement og tilbehør. Interiørdesigneren Marianne Hafskjold understreker at hvitt er alt annet enn kjedelig, i et intervju med Klikk.no. Ved å bruke hvite elementer som tilbehør og accessoiarer, kan du skape en lys og åpen atmosfære, uten å måtte gå til innkjøp av større møbler. Hvite lamper gir mer lys, og du kan også gjøre høstkveldene lengre ved å bruke smarte utendørslamper fra Habitat, som også dobler som smarte krakker.

– Bruker du lik farge på alle store flater blir det en nærmest sakral følelse i rommet. Lek med hvite glansgrader og oppnå stilige effekter. Glansen reflekterer lys samtidig som den skaper rammer, forteller hun til Klikk.no.

Det er ikke manko på interiør, og hvitt som sådan, i Bogstadveien. Blant annet finner du den populære britiske kjeden Habitat, samt klassisk skandinavisk design hos Hay. H&M tilbyr også interiør, i sin Home avdeling. Du finner mengder av shabby chic hos både Home & Cottage og Kremmerhuset. Mange av disse tilbyr også hjemlevering, ved kjøp av store gjenstander, så ta deg en tur i Bogstadveien og se om du finner noe du liker.

[sliceshow id=»1585″]

Previous Article