LOADING

Type to search

En rutete høst

Mote

En rutete høst

8813030211614

Foto: BikBok

Høstens store trend på catwalkene til designere som Philip Lim, Celine og Stella McCartney var ruter. Og Bogstadveien har så klart også ruter å by på til de som skal på en liten shoppingtur i helgen. De tøffeste kan kanskje kombinere rutete skjorte med rutete bukser, men for de aller fleste av oss vil det funke å bare kombinere en rutete topp med denimbukser eller en avslappet skinnbukse.

For herre kan det se flott ut med en rutete blazer, og en nøytral skjorte under. Man kan også gå for et rutete skjerf, eller annet tilbehør med ruter som for eksempel hansker eller en sixpence.

Barna kommer til å elske de varme og deilige flanellskjortene når de skal ta fått på høsthalvåret på skolen og i barnehagen. Klikk deg gjennom bildegalleriet, for å se flere tips til hva som er i butikkene i Bogstadveien nå!

[sliceshow id=»1641″]

Previous Article