LOADING

Type to search

Utesteder i Bogstadveien

aktiviteter

Utesteder i Bogstadveien

157076_488216164559394_772043906_n

Foto: Lille Asia

Bogstadveien har et yrende natteliv, i tillegg til shopping og restauranter på dagtid. Vi i Bogstadveien.no guider deg gjennom lysløypa til utestedene som befinner seg i Bogstadveien og Hegdehaugsveien.

Lille Asia
Først og fremst en restuarant, men på kveldstid i helgene gjøres lokalet om til et skikkelig partylokale. Lørdag 14. august arrangerer de for eksempel nattklubb med DJ Daniel Dahl og og Natalia Barbin. Les mer her!

Horgan’s
Hegdehaugsveiens store stolthet på festfronten. Kjent for sine milelange køer og fasjonable gjester, er dette virkelig stedet å befinne seg en fredag eller lørdagskveld i Hegdehaugsveien!

Vu
Du finner Vu vegg i vegg med Horgan’s. Vu består av en jovial bakgård, hovedrommet og en separè. Aldersgrensen er 26 år, det eneste stedet i Oslo med et tilbud til denne aldersgruppen.

Mabou
Mabou er et mindre og intimt lokale, som også kan leies ut til private arrangementer.

Nobilis
Dette stedet har en flott uteservering med heldekkende pergola og varmelamper om regn og kulde skulle dukke opp, en intim bar med fokus på cocktailer og en restaurant som passer vel så bra til hverdag som til fest.

Oslo Mikrobryggeri
I det siste har lokalbrygget øl virkelig blitt populært. Oslo Mikrobryggeri kan skilte med førsteklasses malt og fersk aromahumle, som de benytter til å brygge Oslo Mikrobryggeri øl som karakteriseres smaksrikt og komplekst. En intim atmosfære som passer best til å sitte og snakke i.

Glassbaren
Chateau Neuf kan skilte med Oslos hyggeligste studentbar, men den er ikke kun forbeholdt studenter. Her får du hyggelige priser, og snart arrangeres også Oktoberfest!

Jacob Aall
Et hyggelig spisested og lokale hvor man kan kose seg med venner, før man tar en skikkelig tur ut på byen!

Josefines Vertshus
Josefines Vertshus er viden kjent for sine stand-up kvelder. Nyt en øl, le i godt selskap, og ta turen videre ut i Hegdehaugsveien, eller bli igjen for en koselig og morsom kveld.

The Broker
Er du ute etter å nyte noen iskalde pils og en bedre middag  i hyggelig lag? Ta deg en tur på The Broker, det perfekte stedet for mørke høst- og vinterkvelder.

Previous Article