LOADING

Type to search

Behold brunfargen lengre

velvære

Behold brunfargen lengre

Brunogblid

Solen og sommeren har reist sin kos, og lar oss bleke nordmenn sitte igjen med regningen. Men, fortvil ikke. Det finnes mange løsninger på hvordan du kan beholde brunfargen lengre! Hos Kicks, Vita, SkinTonic, Life og sist men ikke minst, Brun og blid, kan du sørge for at de hardt opparbeidede brune leggene og armene kan forbli brune enda litt lengre.

I tillegg er det forsket på at D-vitamin mangel kan føre til depresjon. D-vitaminer finner du ikke i selvbruningsflasken, men det finnes heldigvis andre triks.

Brun og blid er et godt alternativ for deg som ønsker å ta solarium. De har gode solsenger som følger alle foreskrifter. Bare husk å ikke gjøre det for ofte. Om du er skeptisk til solarium får du også kjøpt tilskudd av D-vitamin i helsekost-butikker. Og dersom ingen av disse alternativene frister, finnes det selvfølgelig flygninger til varmere strøk hele vinteren. Stikk innom ditt lokale reisebyrå og hør hva de kan tilby!

Guide til å beholde brunfargen og humøret på topp:
– Eksfolier huden grundig først. Kjøp en skrubbebørste, eller en god
– Tilfør huden fuktighet, før du tar på selvbruner.
– Bruk gjerne en hanske til å påføre selvbruner. Da unngår du stygge flekker på hendene i etterkant, og fargen blir mer jevn.
– Vurder solarium i små mengder. Dette gjør at kroppen selv produserer D-vitamin.
– Ta tilskudd av D-vitamin i de aller mørkeste høst- og vintermånedene, for å unngå underskudd av D-vitamin.

[sliceshow id=»2084″]

Previous Article
Next Article