LOADING

Type to search

Lys og varme

interiør

Lys og varme

lysfat

Bilde: Nille

Høsten er tid for lys og varme. Mens gode gamle stearinlys skaper stemning, finnes det også enkle peisløsninger, duftlys og andre godsaker du kan dekorere hjemmet med, og skape en enda koseligere innestemning. Husk for all del også pleddet, og koppen med kakao når du pakker deg inn i sofakroken denne høsten. Nille har et stort utvalg av rimelige stearin- og kubbelys, og stiller til og med garanti for at du skal bli fornøyd.

peis
En peis skaper både lys, varme og en hyggelig atmosfære. Men, for de som ikke har pipeløp kan drømmen om en peis fort bli mye styr. Derfor er denne stilrene og dekorative peisen, som fyres med bioetanol, et godt valg. Den kan brukes både inne og ute, og har beskyttende glass rundt flammen. Clas Ohlson selger denne til snaue 998,-

lys
For de som er ute etter eksklusive duftlys, kan Villeroy & Boch friste med velduftende lys. Lysene dufter deilig av hage og friske blomster, noe som kan være etterlengtet på høstparten av året. Lysene koster 179,-, og det kommer også re-fills, så du kan gjenbruke den flotte krukken.

De viktigste reglene for levende lys fra Nille: 
– Hold barn og dyr i god rekkevidde unna levende lys.
– Lys skal aldri forlates uten tilsyn
– Har du en lysgruppe, hold avstand mellom lysene på ca 10 cm mellom hvert lys
– Levende lys må plasseres i god avstand fra brennende materiale
– Lys må ikke plasseres i nærheten av varme flater
– Lys skal holdes unna trekk. Trekker det, må lyset flyttes eller blåses ut
– Sett aldri levendelys direkte på bord eller gulv, bruk egnet lysfat eller lysholdere
– Telys må settes i egnet holder med god ventilasjon, slik at det ikke blir for varmt
– Et lys som er tent på må adri flyttes på
– Underlaget lyset eller lysene strå på må være rett.
– Om du skulle være uheldig; slukk aldri levende lys med vann