LOADING

Type to search

Tren sammen i høst!

velvære

Tren sammen i høst!

CardioIMG_8450
Tekst: Vilde Caroline Gundersen Foto: Hanne Pernille Andersen
Vil du trene sammen med noen? Trenger du motivasjon? Elixia Colosseum har ett bredt utvalg av gruppetimer, og med nylanserte 3D Strength har du alle sjanser for å få en ny start på treningssesongen.
– I høst setter vi fokuset på funksjonell trening, dette er trening som kan overføres til hverdagslige gjøremål, eller for å få bedre prestasjon innenfor andre treningstyper, sier nestleder på Elixia Colosseum, Ellen C. Moen. Den nylanserte gruppetimen 3D Strength, er for deg som vil jobbe med styrke og smidighet samtidig. Timen fokuserer på å styrke musklene som du igjen bruker til hverdagslige gjøremål. Med dette skal hverdagen din bli litt enklere. Sammen med Elixia Running og deres forskjellige yogaklasser, kan denne trioen lage en god balanse som kroppen din kan dra nytte av denne høsten. En god kombinasjon denne høsten er å blande sammen styrke, bevegelighet og kondisjon. Dette er viktige egenskaper for alle uansett treningsmål og erfaring. Dermed har ELIXIA Colosseum flere sosiale timer som kan gjøre dette mulig for deg i fellesskap med andre.

_MG_6003
Tre forskjellige timer – høy funksjonalitet 3D Strength
3D Strength er høstens store nyhet, og er laget for deg som allerede har litt treningserfaring. Dette er en gruppetrening hvor du på én og samme time kan bli mer smidig, sterkere og få fart på pulsen. 3D Strength bruker i stor grad sammensatte øvelser hvor flere deler av kroppen blir aktivert samtidig.”Strong is the new skinny”, og dette er hva 3D Strength appellerer til. – Dette er virkelig en god treningsøkt for deg som vil overføre treningen til de hverdagslige gjøremålene, gjennom styrke, bevegelighet og puls, sier Moen.

 Elixia Running
Elixia Colosseum er et av treningssentrene som tilbyr løpetimer innendørs. Elixia Running er timen for deg som vil fortsette å løpe til høsten, men som synes det er litt for kaldt utendørs. Timen er lagt til i en spesialbygd sal med flere tredemøller. En instruktør hjelper deg gjennom 30 minutter løping med ulike intervaller. Dette er en løpetime som passer alt fra nybegynnere til godt trente. Sammen med 3D Strength opprettholder du kondisjonen og styrken du trenger for å bli en god løper. – Løping er i vinden. Dette er for deg som vil løpe inne etter en lang løpesesong i sommer, eller for deg som aldri begynte i sommer og som vil begynne nå.

_MG_1890_8bit
Yoga
– Alle burde unne seg en yogatime i løpet av uken. Det å kunne senke skuldrene og lytte på seg selv, er noe vi burde sette av mer tid på. Elixia har flere forskjellige yogatimer. Til sammen er det fem forskjellige timer som varierer fra nybegynner til avansert. De forskjellige typene er Easy EnergyYoga, EnergyYoga, UniãoFlow, Hatha Yoga og Jivamukti Yoga. De ulike timene har fokus som gir deg balanse, harmoni og avspenning, men også styrke og fleksibilitet. Du trenger ikke å ha erfaring for å prøve ut yoga, men det er lurt å vurdere deg selv etter nivå. På hver av de forskjellige timene er det sertifiserte instruktører som viser deg veien gjennom en beroligende time for kropp og sjel.

Previous Article