LOADING

Type to search

Satser sexy og stort

velvære

Satser sexy og stort

_MG_9015_web

Tekst: Karoline Lysø Foto: Johnny Vaet Nordskog og lelo.com

Playhouse Shop i Parkveien kan hjelpe deg med å varme opp både kropp og sinn til høsten. Her får du både sexy undertøy, ett småfrekt kostyme eller spennende leketøy til glede for både deg selv og partneren din.

Store, åpne og lyse lokaler rommer den eneste erotiske butikken på den vestlige siden av byen. Playhouse sin elegante og smakfulle profil lokker folk inn, istedenfor å skremme dem vekk. – Jeg liker bedre å kalle butikken vår for en livstilsbutikk, siden seksualitet er en så viktig del av det å være menneske, sier Anniken Nilsen som er daglig leder i Playhouse.  Anniken er en blid, åpen og usjenert dame som elsker å gi tips og råd til alle som måtte trenge det. – Jeg blir veldig glad når folk kommer til oss og spør om det de måtte lure på. Ingen spørsmål er for dumme, eller flaue. Vi er til for å hjelpe, og har hørt det meste før.

Sexy undertøy for alle
Butikkens spesialitet er delikate og sexy undertøy, korsetter og kostymer, da ett av deres hovedmål er å få kvinner til å føle seg fine og vel med seg selv. – Absolutt alle kvinner kan være sexy! Derfor tar vi inn klær og undertøy i de fleste størrelser. Kvinner kommer i alle størrelser og fasonger. Playhouse tar inn klær opp til størrelse 48, for deres motto er at det skal være lov å være stor og sexy. – Det er vanskelig for kvinner over standardstørrelsen til kjedebutikkene å finne seg flott undertøy. Dette vil vi gjøre noe med, sier Anniken.

_MG_8976_web

Kostyme til halloween
En av høstens festligheter, halloween, står for tur. Playhouse har fått en splitter ny kostymeavdeling som blant annet tilbyr kostymer til halloweenfesten. De selger mest kvinnekostymer, men en ny trend har dukket opp. – Vi har også kostymer for par, så de kan matche hverandre på festen. Det er en litt morsom vri, forteller Anniken entusiastisk. Butikken tilbyr ikke kun klær og undertøy, men også mange spennende leketøy. Siden nordmenn i dag har blitt mer åpne for å få litt hjelp på soverommet, så har butikken fått mange faste og nye kunder. – Sexleketøy begynner å bli stuerent, og vi ønsker at terskelen kunne vært enda lavere. Men vi merker at flere også litt godt voksne mennesker, kommer innom. De finner oss ikke truende lenger. Vi ønsker å komme vekk fra det vulgære stemplet erotiske forretninger har hatt tidligere, forteller hun.

_MG_9033_web

Trender
Bestselgerne til Playhouse er produktene fra produsenten Lelo. De har kvinnevennlige leker med vakkert design og god kvalitet. Vibratorene har også ett års garanti. Lelo har både vibratorer for solobruk og til parlek. I tillegg til å ha pent design er de også av teknisk god kvalitet. De kan tas med overalt, og lades enkelt enten med lader, lignende du får til mobilen, eller du kan få vibrator som kan lades via datamaskinen. En morsom nyhet er også vibrator med fjernkontroll, så partneren kan være med på å styre vibrasjonene. – Det er blitt veldig trendy med produkter med pent design, og folk er villige til å betale mer for god kvalitet. Folk vil ha leketøy som er moderne, og med nye tekniske finesser, sier Anniken. Butikken selger også masse seksuelle dagligvarer som kondomer, glidemiddel og deilige massasjeoljer med bredt utvalg og god produktkunnskap.