LOADING

Type to search

Fargerike festklær

Mote

Fargerike festklær

monsoon_611701930451751

Monsoon er butikken som gir deg en luksuriøs feststemning med en gang du setter foten innenfor døren. I Norge er sommeren den årstiden med flest avslutninger, fester og bryllup, og i denne forretningen finner kundene klær og tilbehør til alle anledninger.

accessorize_61172406279064b
Blomsterkrans i håret er helt riktig i sommer !
Sommerkolleksjonen er inspirert av heritage og etniske mønster, etter mange av reisene Monsoons designere har vært på. I år er dette særlig tydelig ved et sterkt fokus på blomster og paisleymønster. I tillegg til kjolene og skjørtene som gjerne skal stoppe ved kneet, er maxikjolen nå veldig aktuell. Med florlett stoff som flommer helt ned til bakken er disse kjolene både elegante og behagelige.

monsoon_611701806046795
Monsoon har også små jakker som passer til å legge over skuldrene når den kjøligere kvelden kommer, og for å fullføre antrekket er utvalget av festsko både variert og mangfoldig. Monsoon og Accessorize deler lokalene i Bogstadveien, og tilbyr begge iøynefallende statementsmykker som skaper prikken over i´en.

monsoon_61170518877671
Strandlivet fornyes på et blunk med sesongens mange valgmuligheter innenfor beach-wear. Matchende kaftaner, tunikaer og skjørt i tynne utførelser henger på rekke og rad ved siden av badedrakter, sandaler og bikinier.

Skal du på bare én fest i år finner du alt du trenger hos Monsoon. Velkommen !

Monsoon
Bogstadveien 27B
Tlf. 22 46 89 69

Tekst: Beathe Schieldrop Foto: Monsoon