LOADING

Type to search

Moderne mote, mat og interiør i Bogstadveien 1

aktiviteter interiør Mat og Drikke Mote velvære

Moderne mote, mat og interiør i Bogstadveien 1

GRO
På hjørnet av Underhaugsveien og Bogstadveien har et nytt og moderne shopppingsenter sett dagens lys, det går under navnet No1.

No1_72_17

Senterleder Christin Werge Johansen beskriver No1 som en fantastisk møteplass med intim storbyfølelse, og synes blandingen av skandinavisk design og europeisk mote er midt i blinken med denne beliggenheten. Det er selvsagt mulig å få seg en liten matbit og nylaget kaffe på samme sted.

Opp en liten trapp finner du Joe & The Juice, en moderne juice-, kaffe-, og sandwichbar, fylt med masse frisk frukt, ungdommelig atmosfære og god stemning. Her møtes folk for en uhøytidlig matbit med sunne ingredienser. Alle besøkende blir tatt godt i mot av de smilende guttene som disker opp varme sandwicher og smoothier med av og til overraskende ingredienser.

www.joejuice.com Instagram: joeandthejuice

No1_72_8

På gateplan befinner With & Wessel seg med sin første forretning i Norge. Dette er et helnorsk motemerke i 100% ull. Kolleksjonen består av alt fra økovennlige basisplagg i tynn og delikat ull, til designerkjoler og skjørt. Inspirasjonen er hentet fra den norske ulltradisjonen med ull i flere lag, samtidig som design og utforming bærer preg av urbane impulser fra storbylivet.

www.withandwessel.com  Instagram: withandwessel

No1_72_10No1_72_12

Brandy Melville overrasket enkelte med 100 meter lang kø selve åpningsdagen. Men med butikker i flere andre europeiske byer, og med klær båret av ulike superkjendiser, var det mange som allerede kjente til merket da de endelig presenterte sin etterlengtede “flagship store” her i Oslo. Italienske Brandy Melville tilbyr alt fra løstsittende t-skjorter og angoragensere, til stilige kjoler og skjørt til vennlige priser. I tillegg finner man originale assesoirer som kule ryggsekker, ringer og hårbånd – alt presentert på en kreativ og original måte. Prøverommene i andre etasje må sees.

www.brandymelville.eu  Instagram: brandymelvilleeu

Brandy_L.Aimage001

På hjørnet ligger Homan Bistro & Baren gastropub med 120 sitteplasser inne, og ytterligere 100 utendørs. De serverer alt fra salat til skikkelige burgere, og selvfølgelig noe godt å ha i glasset. Her er alle velkommen for mat og god drikke, eller bare for et glass eller to – her er det ikke spiseplikt. Homan Bistro & Bar synes de har Bogstadveiens fineste solforhold og holder åpent til midnatt.

 www.homanbistro.no

Homan72_1

Et stort grønt tre skaper en hyggelig atmosfære over uteserveringen, og det ekstra brede fortauet legger forholdene til rette for en populær mingleplass. I tillegg til dagens forretninger, vil kjente Samsøe & Samsøe etablere seg i løpet av sommeren. Videre har den veletablerte designbutikken exó møbelstudio flyttet fra Parkveien og åpnet nå i juni.

www.exo.as
www.samsoe.com      Instagram:  samsoesamsoe

SAMSOE_AW14_CAMPAIGN_SHOT_10_107Block_envir_480x100_110 cm,_Sand_12,_33,_52,_52,_22_5088

Senteret ligger lett tilgjengelig for alle og en hver. Enten du velger å gå, ta trikken eller føre egen bil, ligger det meste til rette for enkel adkomst. Vegg i vegg med senteret, med innkjøring via Bislet og Underhaugsveien ligger et prisvinnende parkeringshus som holder åpent 24 timer i døgnet.

Facts:
No1 
Bogstadveien 1
Telefon: 06760
www.bogstadveien1.no

No1 is situated in Bogstadveien 1, and is a small newly opened shopping mall, focusing on contemporary fashion and food.

Tekst: Beathe Schieldrop Foto: Beathe Schielrop og leverandører