LOADING

Type to search

Gylden sommer i vente

aktiviteter interiør Mat og Drikke velvære

Gylden sommer i vente

thonhotel05140501

Sommeren står for dør. På Thon Hotel Gyldenløve er alt gjort klart for å ta imot årets sommergjester på jakt etter Tigerstadens feriegull. 

IMG_6002

Killer kombo
La oss bare konstatere det først som sist. Sommer i Oslo er ikke som i andre europeiske storbyer. Her er det kort vei til en ensom holme i fjorden eller en tur i skogen. Samtidig finner du restauranter med Michelin-stjerner, kaffe i verdensklasse og shopping til å dø for. Og midt i herligheten finner du Thon Hotel Gyldenløve, klar for nye sommergjester. «Det at vi ikke ligger nede i gryta gir hotellet en mer avslappet atmosfære», forteller Direktør Susanne Petzold. Og det har hun rett i. Med både Frognerparken og Slottsparken bare et steinkast unna, er sjelero lett tilgjengelig om behovet skulle melde seg. Frokosten på hotellet, som varer frem til tolv hele juli, øker graden av avslapping ytterligere. Kombinert med shoppingmulighetene i Bogstadveien gjør dette Thon Hotel Gyldenløve til et perfekt valg når du skal feriere i hovedstaden.

thonhotel01140501

Sommerkupp
Med sine 164 rom gir hotellet deg mulighet til å velge mellom en rekke forskjellige romtyper – noen med egen balkong, kaffemaskin og sofa, andre kun utstyrt med det du trenger for et komfortabelt opphold (og vel så det) i storbyen. «Vi ønsker å ha et tilbud for alle, fra businesskvinnen på arbeidsreise til den bevisste turisten», forteller Petzold, og legger til: «Årets sommerkampanje er allerede tilgjengelig, og tilbyr sterkt reduserte priser fra 21. juni og til midten av august. Virkelig en gyllen sjanse». Skulle du ha neste hotellopphold planlagt allerede, er det altså ingen dum idé å stikke innom Thons nettside for å snoke på tilbudssiden. Da kan det også være lurt å sjekke ut lojalitetsprogrammet deres. Susanne forklarer: «Som medlem får du tilbud om for eksempel rabatterte priser, avis på døra, og du kan opparbeide deg bonuspoeng som du igjen kan bruke enten på hotellet, eller på shopping på de Thon-eide senterne». I år blir det Norgesferie i hovedstaden!

IMG_6038

Facts:
Thon Hotel Gyldenløve
Bogstadveien 20, T: 23332300

Info: With some of Oslo’s best attractions, restaurants and shopping just a stone-throw away, Thon Hotel Gyldenløve is the perfect choice for a weekend in Norway’s capital. The hotel offers a range of different room types and services.

IMG_6044

Tekst og foto: Inger Steines