LOADING

Type to search

Superdekning i sommer!

aktiviteter

Superdekning i sommer!

20131016-ts-stockholm-078(1)

Etter mer enn 2 år i Bogstadveien 15 er NetCom godt etablert med sin forretning. Isa Eren, daglig leder, forteller litt om hverdagene sine.

netcom_300dpi

“Etter å ha jobbet med mobiltelefoni siden 1997, er det ekstra hyggelig å jobbe her i Bogstadveien. Her er kundene godt oppdatert på hva som finnes på markedet, og de vet hva de vil ha. Av telefoner går det mest i Iphone for tiden, men også mye tilbehør er poulært. Blant annet anbefaler vi alltid å ha et cover på telefonen, det er så trist når kundene kommer med en knust skjerm som så lett kunne vært unngått.”

I tillegg til at NetCom butikken tilbyr omtrent alt av aktuelle mobiltelefoner, har de et bredt utvalg av nettbrett, routere og mobile bredbåndsabonnement. Og hvis du ønsker det kan du få med deg gode tips og råd for bruk av nett for barn.

Kunder kommer med spørsmål om blant annet funksjoner på sin telefon, abonnement og bruk i utlandet, og Isa og de andre selgerne hjelper til med alt. Kundene setter stor pris på den personlige og effektive servicen de får i butikken.

Kommunikasjonsrådgiver i NetCom, Ellen Cecilie Scheen, svarer på spørsmål om NetCom sitt store dekningsfokus i 2014 – Superdekning til folket.

Netcom_BM_1402_208X278-BOGSTADVEIEN-DEKNING

Hva er egentlig superdekning?
NetCom har bygget ut 4G-nettet over store deler av landet denne våren. Resultatet er at NetCom tilbyr 4G i 166 norske kommuner – det betyr at 3,2 millioner nordmenn har tilgang til 4G der de bor og ferdes. Har man ikke fått 4G til sitt hjemsted ennå, har størstedelen av NetComs 3G-nett den raskeste teknologien som finnes i dag, noe som gir svært gode mobile surfeopplevelser. Det kaller vi superdekning!

Hva vil det si for den vanlige brukeren?
Det betyr at NetComs kunder har gleden av et superraskt, stabilt internett på mobilen, enten hun velger å lese epost, lytte til musikk, se film eller laste opp filer. Måten vi bruker mobilen på har nemlig endret seg dramatisk etter smarttelefonens inntog. Vi bruker nå telefonen mer til å surfe med enn til å ringe med.

20131016-ts-stockholm-079(1)

Nordmenn ferierer både på fjellet og ved sjøen, fungerer nettet overalt ?
Fordi NetCom har så godt utbygget nett, er sjansen stor for at du har den beste dekningen der du skal tilbringe sommerferien. Enten du fisker krabber i Risør, går i fjellet på Sunnmøre, seiler utenfor Lillesand eller sikrer brunfargen på Tjøme er vi der. Vi har 4G-dekning langs hele Sørlandskysten, og den dekker godt utover sjøen også. Mobilsommeren er trygg med NetCom!

Mange er litt forvirret med hensyn til forskjell på 3G og 4G – kan du forklare litt kort om dette?
4G betyr fjerde generasjons mobilnett og er den nyeste mobilteknologien i bruk i verden i dag. 4G gjør at du kan surfe på mobilen med svært raske hastigheter, enten du velger du å se film, laste ned musikk eller sende/motta e-post. I praksis kan man si at 4G er det samme som å surfe på internett med en datamaskin, men at man nå gjør det med en telefon, nettbrett eller via et modem.

Facts:
NetCom
Bogstadveien 15B,
Tlf: 40 00 23 10
E-post: netcom-bogstadveien@netcom-gsm.no

The NetCom store in Bogstadveien 15 can help with everything concerning phones or internet. NetCom also has the most built out 4G-net in Norway. Stop by for info or help !

Åpningstider: Man-ons, fre: 10-18. Tor: 10-19. Lør: 10-17

Tekst Beathe Schieldrop Foto: Netcom

 

 

 

Previous Article