LOADING

Type to search

Sommerens fineste hud

velvære

Sommerens fineste hud

 BBB Sorbet MORINGA HR_INVABPS007
The Body Shop ønsker sommeren velkommen med en rekke nye fristende produkter. Mens brunfargen sakte vokser frem, er det viktig å ha et godt grunnlag under sminken, og det sikrer man med sesongens utvalg.

BBB Sorbet Pink Grapefruit HR_INVABPS008

Vitamin E Aqua Boost Sorbet er en delikat og velduftende krem som passer for alle typer hud. Ved hjelp av nyutviklet teknologi, «aqua sphere», tilføres huden verdifull fukt gjennom 24 timer. Kremen føles avkjølende mot huden, og anbefales hele sommeren.

Kroppserien Body Sorbet er en annen forfriskende variant av den tradisjonelle Body Lotion. Den trekker raskt inn i huden, gir fukt og god lukt. Du finner denne i ulike dufter som Mango, Pink Grapefruit, Satsuma, Strawberry og Moringa.

aquaboostb

All In One Instablur er en genial primer som kan brukes alene, eller under annen makeup. Denne primeren jevner ut hud og porer på et blunk samtidig som den tilfører fuktighet og vitamin e. Instablur kan brukes daglig, og gir et fint matt resultat, og passer også godt til tørr hud.

Tea Tree serien til The Body Shop er utvidet med en BB krem som kommer i tre nyanser, og som rett og slett er et «must» å ha i vesken. Kremen er medium dekkende, og passer like fint å bruke om morgenen, som en touch-up krem etter jobb.
Tea Tree Flawless BB cream gir et matt uttrykk gjennom hele dagen, og inneholder selvfølgelig økologisk tea tree olje.

The Body shop har også delikate Honey Bronze produkter som Shimmering Dry Oil og Bronzing Powder. Disse brukes for å tilføre farge og glød, og passer spesielt godt på kveldstid når man gjerne sminker seg litt ekstra!

Skal du ut og reise i sommer har vi hos The Body Shop mange produkter i praktiske små reiseforpakninger. Kom innom og få råd til gode produkter og sommerens makeup hos oss i Bogstadveien!

Teksr og foto Beathe Schieldrop