LOADING

Type to search

Festklar på 1-2-3

velvære

Festklar på 1-2-3

IMG_1006

PÅHÅRET Frisør og makeupbutikken Inglot «speedstylet» kunder med vinterens hotteste trender, farger og stiler.

– Dette må vi gjøre igjen, sier en fornøyd og stolt avdelingsleder ved PÅHÅRET Frisør i Bogstadveien, Tore Lillesund. I november var makeup-artister fra Inglot og frisører fra PÅHÅRET samlet for første gang i salongen i Bogstadveien 46 for å gi kunder hår- og sminketips for vintersesongen. Med musikk og fingermat fra Deli De Luca skapte de god stemning i salongen.

IMG_0979

Fra strandsveis til festklar
– I dag er jeg 50 år og skal ut å spise med venninner på en restaurant lenger ned i Bogstadveien, derfor passet det perfekt med speedstyling, smiler Vera Ellen Sletne (50). Frisør Sandra Jensen Kåsereff har tatt på seg jobben med å gjøre Vera bursdagsklar.

– Jeg har valgt å gi henne en enkel, klassisk frisyre med litt mer form foran og litt røffere bak. Hun skal føle seg lekker og glede seg til å møte venninnene til feiring, forsikrer Sandra. I vintersesongen er det flere høytider som gjør at saksa får kjørt seg.

– Vanligvis velger mange å krølle håret i julebordsesongen, men flere og flere vil heller ha myke bølger i håret. Lang bob ser vi også mye av, og flere bytter ut «beachwaves» med litt mer glam, forteller Sandra.

Nå som minusgradene har meldt seg anbefaler avdelingsleder Tore å bruke hårolje eller hårkrem.

– Det er genialt i kulda, og for å unngå at håret floker seg i nakken når man bruker skjerf burde man bruke et «leave-in»-produkt. I tillegg skader det aldri med en kur, blunker han.

IMG_0941

Naturlig sminke
Lenger inn i salongen har makeup-artister fra Inglot fått plass til å sminke kundene etter hårforvandlingen. Venninnene Ingeborg Karoline Rød (25) og Tine Skjold (25) ville ha en annerledes fredagskveld og valgte å ta turen for å få hår- og sminketips. I løpet av tiden i salongen har makeup-artistene vist dem flere ting.

– Jeg har lært at jeg har tatt på solpudder feil i alle år, ler Tine.

– Man ser hvor mye mer naturlig det ser ut med de nye triksene jeg har lært, fortsetter hun. Bak Tine sitter Ingeborg og får på seg festsminken. Siri Sundve fra Inglot forteller om de hotteste sminketrendene for vinteren.

– Det går mye i jordfarger, som gir en naturlig «look». På negler og lepper finner man matte farger i både blodrød og mørk lilla, i tillegg brukes brunt til mye.

Helaften med ny vri
Linn Eidskrem (27) har tatt turen med moren Kristin Eidskrem for å skjemmes bort og få en perfekt start på helaftenen.

– I kveld skal jeg ut å drikke vin med mamma og pappa, og senere ut å spise med kjæresten min, forteller Linn. Makeup-artist Henriette Wulff gir Linn en ny stil for kvelden og bruker en matt, rød leppestift og øyenskygger i gull og rød. Ferdig sminket går mor og datter ut av stolene og møter pappa Geir. – Dere ser veldig bra ut. Nå kan vi gå å feire, smiler han.

IMG_1091

PÅHÅRET Frisør facts:
PÅHÅRET Frisør is a hairdressing chain with 17 saloons in Norway. They were the winners of «Årets Frisørkonsern 2014» and recognized for their good values and high academic standard. The hairdressing saloon PÅHÅRET Frisør and the makeup store Inglot collaborated for the first time by organizing a speed styling for their customers. They learned the customers about this seasons hottest trends, ways to do their makeup and different hairstyles.

Bogstadveien 46B
www.paharet.no
Tlf: 22 69 07 57

IMG_0985

Tekst og foto: Tina Medeleine D. Halvorsrød