LOADING

Type to search

Tilgjengelig luksus

velvære

Tilgjengelig luksus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I Bogstadveien har en ny butikk for skjønnhet og ­velvære sett dagens lys. Butikkens åpningstid har nådd dagens mål, men det har ikke de ivrige ­medarbeiderne. De er på vei til Dior-kurs, for å ­oppdateres på de nyeste trendene i bransjen.

I november åpnet VITA Exclusive sine dører i den travle handlegaten. Konseptet er utviklet for å nå de fleste sine preferanser, og idéen er å kunne tilby det meste i skjønnhet og velvære i en såkalt «all-in-one»-butikk. Et lavterskel-sted som ikke går på bekostning av kvalitet, men som skal ­fungere som et behagelig sted å handle, enten du er ute etter Nivea, Dior eller Chanel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Vi vil at kunden skal føle seg bra i våre omgivelser, sier vikarierende daglig leder for Kristina Lyngstad, Charlotte Bergerud. Her skal det ikke være noen ­ovenfra og ned ­kultur, men et avslappet sted hvor alle føler seg hjemme.
I hyllene presenteres et bredt spekter av varekategorier og merker innenfor kropps- og hudpleie. Ved første ­øyekast registrerer jeg både kjente klassikere som Bare Minerals, samt «Harmoni med Vita» som jeg blir fortalt at består av en rekke skånsomme produkter, uten parabener. Videre ser jeg delikate dufter oppstilt på rekke og rad. I nærheten står også kosttilskudd og tannblekings-sett, noe som setter en innovativ prikk over parfymeri i-en.

 

bronze goddess

Solkysset hud
En av vårens trender er skimrende hud både på kroppen og i ansiktet. Dette gir en frisk og naturlig look som gir inntrykk av at man har vært ute i solen hele dagen. ­Charlotte har mange innspill på hvordan man kan få det vårlige uttrykket.
Estée Lauder sin «Bronze Godess» gir kroppen en ­skimrende effekt. I tillegg har ansiktsoljer gjort et inntog i skjønnhets- og moteverdenen. Denne kan benyttes som et substitutt for ansiktskrem, og vil ikke virke fetende på huden. Hårolje vil gjennom lignende prinsipp binde fukten til håret og bidra til det friske utseendet. Håret kan ofte bli tørt etter en lang vinter og oljen gir en etterlengtet glød. Med latter i stemmen forteller Charlotte at alle butikkens ansatte er hyppige brukere av olje for både hår og ansikt. Alternativt har Biotherm kommet med «Liquid Glow», en antioksidantbombe for huden.
Sist, men ikke minst vil leppeproduktene fra Clarins med sheasmør og mango kunne supplere med naturlige farger og fukt, som også er i sesongens skjønnhetsbilde.
Charlottes gylne regler:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stolt av de ansattes fagkunnskaper
På spørsmål om hva Charlotte er mest stolt av i butikken svarer hun spontant:
– De ansatte! De er villige til å gå langt for å gi god ­service.
Flere eksempler dukker opp. Daglig leder mimrer tilbake med engasjement i stemmen. En eldre dame fikk bærehjelp til drosjen av flere ansatte, etter en hel dag på shopping i Bogstadveien. Hun hadde så mange poser at hun hadde problemer med å komme seg hjem. En annen historie ­handler om en fortvilet kvinne som fikk reddet ­øyenbrynene sine etter at hun i forkant hadde vært svært uheldig. Med god tid, interesse og vilje forandret de dagen hennes. De ansatte på VITA Exclusive er enten hudpleiere eller make-up artister. Det er derfor ingen dum idé å ta med seg råd og tips fra de oppdaterte medarbeiderne neste gang man er på skjønnhets-ærend. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Charlottes gylne regler:

  1. Bruk alltid solkrem med høy faktor. Du blir ­fortsatt brun! Kremen fra Shiseido er en klar ­folkefavoritt. Den tilfører tilstrekkelig beskyttelse mot UVA og UVB, og vil fungere desto bedre jo mer du er i vannet eller er i aktivitet.
  2. Sett av tid til å pleie deg selv. Det er ikke uten grunn at Revitalizing Supreme fra Estée Lauder internt går under navnet prinsessemasken.
  3. Ta vitamintilskudd. D-vitamin er fortsatt gunstig fordi vårsolen ikke alltid er tilstrekkelig sterk for å produsere nok av disse vitaminene.
  4. Ikke vær redd for å spørre oss om hjelp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vita Exclusive
An all-in-one perfumery with a modern twist located in Bogstadveien. Vita Exclusive offer a vide range of articles in the beauty and well-beeing department, including hair products, make-up and vitamins.
Bogstadveien 34
www.vita.no/exclusive

Tekst: Mari Therese Jørgensen
Foto: Mari Therese Jørgensen og Produsentene

Previous Article
Next Article