LOADING

Type to search

Let’s feel good!

velvære

Let’s feel good!

1436964_62668556     

Hos Boots apotek i Bogstadveien er de like opptatt av at du skal føle deg bra, som at du skal se godt ut. Når sommeren nærmer seg og solen titter frem, er de ansatte klare på at ­solbeskyttelse er det aller ­viktigste.

Boots er verdens største innkjøper av reseptbelagte legemidler og har 370.000 ansatte på verdens­basis. De fører en rekke egne velvære- og ­skjønnhetsprodukter, og tilbyr i tillegg flere lavterskel ­helsetjenester til folk i forbifarten.
I Bogstadveien-sammenheng er imidlertid kjeden relativt nyetablert, og har holdt åpent i sine nye ­lokaler siden november i fjor.
– Det er viktig for oss at vi har et bredt tilbud, og at kundene skal komme og føle seg trygge og godt ivaretatt hos oss, sier apoteker og butikksjef Anett Selrod Toth.
Hensynet til kundene er viktig for Boots apotek, og Selrod Toth forteller at de har både farmasøyter og ­hudpleier tilgjengelig i apoteket. Med andre ord skal du kunne gjøre alt fra å rådføre deg om blant annet reseptbelagte legemidler, ta en hudanalyse eller få gode råd om makeup i apoteket.

DSC_0159

Viktig med solbeskyttelse
Sol-, sommer og ferietiden er rett rundt hjørnet, og det er viktig å bruke solvett.
Boots apotek har et bredt sortiment av solprodukter – vi hjelper deg å finne produkter tilpasset din hud og ditt behov. Vi tilbyr Boots’ egen bestselger, Soltan, som har god beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråling.
– Man glemmer ofte å beskytte leppene mot solen, og til dette ­anbefaler jeg No7 sun shimmering lip & eye stick. Det er skimmer i den, så den tilfører også litt glam. Et must! fortsetter Selrod Toth.

DSC_0198

Sjekk mistenkelige føflekker hos Boots apotek!
Det er viktig å sjekke føflekkene sine og få undersøkt de som er ­mistenkelige. Vær spesielt oppmerksom på føflekker som forandrer seg, som vokser, endrer farge, som blør eller klør og de som skiller seg vesentlig ut fra de andre.
Ved å benytte deg av tjenesten føflekkskanning kan du få ­undersøkt dine mistenkelige føflekker.
– Vi tilbyr føflekkskanning, der vi tar bilder av føflekkene med en skanner på et eget rom, og stiller kundene spørsmål blant annet om føflekkene blør eller klør, før vi sender avgårde bildene til hudleger hos vår samarbeidspartner ScreenCancer, som analyserer dem. Er alt i orden, får kundene beskjed i posten. Eventuelt vil en lege ringe for videre oppfølging, forteller Anett Selrod Toth. Hun legger til at denne tjenesten har avdekket flere tilfeller av hudkreft og malignt melanom.

DSC_0194

Gode opplevelser hos Boots apotek
Hos Boots apotek setter de standarden høyt – både for den faglige oppfølgingen og for kundeservicen.
– Vi er en hyggelig og profesjonell betjening som strekker oss langt for å ivareta kundene med hva det skulle være – uansett. Vi har det bra sammen, det tror jeg også reflekteres utad, sier Anett.
Hun forteller at Boots apotek, med sitt utvidede tilbud, også kan tilby kundene helsetjenester som andre apotek ikke har. Blant annet har vi tjenestene blodsukker- og kolesterolmåling, klamydia- og ­tarmkrefttesting og hudanalyse.
– Vi mener at mange flere vil teste seg dersom de vet at det bare er å komme innom, i stedet for å vente i kø eller bestille time for en sjekk. Her kan du få gjort testen når det måtte passe, avslutter hun.

DSC_0239

Boots Apotek
Boots har 152 apotek i Norge. Kjeden er en del av verdens ledende helse- og velværekjede Walgreens Boots Alliance, som har mer enn 160 års erfaring fra utvikling og produksjon av legemidler og store anerkjente velværeserier som No7, Botanics, Soap & Glory og Soltan. Velkommen innom våre apotek. Du finner oss på
www.boots.no

Tekst: Astrid-Helen Holm
Foto: Astrid-Helen Holm og P. Szczepanski