LOADING

Type to search

Moment Studio markerer seg år etter år

aktiviteter interiør

Moment Studio markerer seg år etter år

Årets familie-gruppe og gull - I gode hender av Eva Helene Storm Hansen

Fotograf Eva Helene Storm Hanssen, har utmerket seg i mange år, og ble kåret til Årets Fotograf NFF både i 2005 og 2006, i tillegg til å ha vunnet flere andre priser. Hun er også tildelt forbundets aller høyeste utmerkelse ”Gull med krans”. Eva Helene er spesielt kjent for sine portretter og bryllupsbilder, og driver til daglig Moment Studio i Industrigata i Oslo. Moment Studio ble kåret til Årets Håndverksbedrift 2011 i regi NHO. I år mottok Eva Helene Storm Hanssen gullmedalje og ble vinner av Årets Beste Familie/Gruppebilde med «I gode hender», i tillegg til hederlig omtale for bildene «brudgom» og «Matrimonio Palazzo Vecchio».

Eva Helene Storm Hansen

Juryen uttaler om Årets Beste Familie/Gruppebilde av Eva Helene Storm Hanssen, Moment Studio: Juryens uttalelse: «Fotografiet fremstår som sart, nydelig, ekte og varmt. Dette understre-kes av vakre gråtoner. Det er flott lyssatt og fotografen har fått frem samhørigheten mellom de to.»

Tina Rekdal i Moment Studio mottok bronsemedalje for «Poison & Wine» og hederlig omtale for «Neighbour Bay» og «Francis’ Lonely Nights». Hennes kollega i Moment Studio, Marita Nielsen, fikk utmerkelse for bildet «Urda».

Tina Rekdal

Poison & Wine av Tina Rekdal i Moment Studio - bronsemedalje

Marita Nielsen