LOADING

Type to search

Gaver som gleder og begeistrer

Mote

Gaver som gleder og begeistrer

Ros+®gull ringer

Er du på utkikk etter den perfekte frierringen eller bare ønsker å kjøpe en vakker gave til deg selv? Da bør du ta turen innom Thune på Majorstuen.

Princess_cut_ringer1

Thune er en av Norges eldste gullsmedkjeder og har hjulpet nordmenn med gaver til store og små anledninger siden 1857.
Med sommeren rett rundt hjørnet, er det lett å forelske seg både i vakre smykker og kanskje noen helt spesielle personer. Det er her Thune setter inn ekstragiret for å forbli den gullsmeden kundene vender seg til når de skal ha en gave til sin utkårede.
– Det er ingen hemmelighet at våren og sommeren er tiden for forelskelse og frieri. Endelig ser man folk i gatene igjen som holder hender, sier markedssjef Hanne Foss.
Og nettopp ­frierringer er noe av det Thune er aller best på.
– Vi ser oftere og oftere at menn frir med en ring, og det er nok stadig flere damer som også forventer å bli fridd til med en frierring. Derfor har vårkolleksjon med frierringer vokst med etterspørselen, sier Hanne Foss.
Thune setter service og kundebehandling høyest, og hos dem kan du både spørre de beste fagfolkene til råds eller komme med dine helt egne spesialbestillinger.

Enstens_hvit bakgrunn

Høykvalitetsprodusent av diamantsmykker
Gullsmedkjeden er velkjent for sitt store utvalg av kalitetsdiamanter.
– Spesielt stolte er vi av de klassiske kolleksjonene som Elegance, Princess cut og Alliance, sier produktsjef Anne Skjefstad.
For kolleksjonene Elegance og Alliance Monaco fattes alle smykkene på Thunes eget verksted. Diamantene, som er av ypperste kvalitet hva gjelder farge, slip og renhet kontrollers av Thunes dyktige fagfolk før de settes inn i et vakkert smykke. Andre klassiske og populære serier hos Thune er Romance og Rose.
– Romance inneholder et stort utvalg av hjertediamantsmykker som folk ofte velger som gave til sin kjære. Rose er klassiske rosettsmykker som både kan være til de yngre og mer voksne kundene.

Thune_6
Diamantring i prosessen hos Thune. Alt skal være perfekt ned til minste detalj. Å lage smykker er en omfattende prosess der det gjelder å være tålmodig og nøyaktig.

 

28661

Enkle ringer og fargestener trendy
Thune har også diamantserier som er mer trendbaserte, hvor design og fargekombinasjoner skiftes hyppigere. Denne sesongen er kombinasjonen av mange smykker sammen og oppå hverandre en tydelig trend.
– Det vi ser at er moderne nå, er det stilrene uttrykket, med stackable-ringer, sier Hanne Foss.
Hun sikter med det til enkle ringer man trer på samme finger. I tillegg nevner de roségull som et trendy materiale og ser tydelig at gult gull er på full fart tilbake i motebildet.
Victoria er en serie hos Thune som inneholder en rekke trendy fargestenssmykker. Her varierer ofte stener og farger med sesonger.
Denne våren er blått og dus rosa spesielt i fokus og her har vi mange spennende nyheter på vei inn, sier Skjefstad og Foss.
Stener som er mye benyttet denne våren er blå topas og rosenkvarts, ellers så finnes også andre stener i Victoria serien som morganitt, grønn og lilla ametyst, citrin og ­røkkvarts.

CAR2A10.BA0799

Kjent for kvalitetsur
Er du ute etter et kvalitetsur er Thune også stedet å ta turen innom. På Thune Majorstuen finner du sveitsiske merker som Tag Heuer, Raymond Weil, Tissot og Certina.
Sommeren er tiden for å vise frem et flott ur på armen både for menn og damer. Vi ser ofte at damene foretrekker de modellene med litt diamanter på skive og eller kassen, imens herrene gjerne er ute etter mekaniske verk, sier Skjefstad og Foss.
I tillegg til kvalitetsmerkene fører gullsmedkjeden også motemerker som Marc Jacobs, Michael Kors og Daniel Wellington.

Tekst: Astrid-Helen Holm
Foto: Astrid-Helen Holm og Thune

Thune_1

Thune
Gullsmed Thune is a goldsmith store located in Valkyriegata 13, specializing in jewelry and watches. They have broad range of products in every price ­segment.
Valkyriegata 13
www.thune.no
Tel : 23 20 20 80

 

L5.155.0.16.6