LOADING

Type to search

Velkommen til en kulinarisk fest i Bogstadveien

aktiviteter Mat og Drikke

Velkommen til en kulinarisk fest i Bogstadveien

Mat_i_Bogstadveien_Mat

Nyåpningen av Bogstadveien har åpnet for spennende arrangementer og nye ­tradisjoner. Allerede i oktober inviterer Majorstuen og Bogstadveien ­næringsforening til et spennende konsept for mennesker i alle aldre: ­
Mat i Bogstadveien.

Daglig leder i Majorstuen & Bogstadveien Næringsforening, Andreas Melander, forteller entusiastisk om arrangementet som går av ­stabelen lørdag 10. oktober i Bogstadveien. På denne datoen skal alt matrelatert ut i gaten for å bli profilert for nye og gamle besøkende gjennom Mat i ­Bogstadveien.

IMGP3792a

Fra pastamaskiner til smaksprøver
Melander forteller videre at det ikke bare er spisestedene som skal settes på kartet i oktober. Vi vil gjerne at de besøkende skal få oppleve mer enn kulinariske opplevelser, og har derfor også invitert butikkene med matrelatert innhold til å trekke ut i gaten. Spisesteder i Bogstadveiens sidegater vil bruke ­byrommene til sine stands, og du vil finne alt det du trenger til en god opplevelse på kjøkkenbenken, tett i tett med ­smaks­prøver og god stemning.

481826_521778114506545_944564074_n-1

Nye tradisjoner
Det finnes allerede flere faste arrangementer i den ­tradisjonsrike handlegaten. Blant annet er Bondens Marked med sitt spennende utvalg å finne på Valkyrie Plass nesten annenhver helg. I tillegg til dette stenges handlegaten for ­bil og trikk to ganger årlig for at Markedsdagene skal gå av ­stabelen og gi kundene en ekstra hyggelig handel til en ekstra god pris. I november åpner også Julegaten, med skinnende ­julelys fra den ene enden av gaten til den andre.

små_bogstadvn_marked_184

En levende gate
Melander forteller at Majorstuen & Bogstadveien ­Næringsforening kontinuerlig jobber med å styrke ­tradisjoner, samtidig som de videreutvikler handlegaten. Bogstadveien og Hegdehaugsveien med sidegater skal forbli levende og alltid være hyggelig å besøke. Her har vi noe for enhver smak, med nisjebutikker på rekke og rad, så vel som større merkevarekjeder. Velkommen til vårt store mangfold av spennende restauranter og kafeer, i tillegg til mange av Norges mest unike butikker innen mat og delikatesse og matrelaterte produkter. Hold av dagen – det er bare å glede seg!

DSC_3257

Tekst & foto: Trine Midtun og Bogstadveien Magasinet