LOADING

Type to search

Luksuriøs skofashion

Mote

Luksuriøs skofashion

main_BM_Vinter_20155798

Da ukrainske Aleksandra Petersen kom til Norge for snart to år siden, fant hun ikke de eksklusive italienske skomerkene hun hadde drømt om siden hun var liten jente. I sin søken etter drømmeskoene, bestemte Aleksandra seg for Å starte sin egen skobutikk med merkene hun savnet.

CWS_inn

Skobutikken CatWalk Street hadde offisiell åpningsfest 12. september, noe som skapte mye positiv oppmerksomhet i gaten den dagen.
– Folk som gikk forbi var veldig nysgjerrige. De trodde nok det var store kjendiser på besøk i butikken, sier Aleksandra og smiler varmt. – Vi hadde rullet ut en rød løper, og det så veldig flott ut. Vi hadde også en «wall of fame» på utsiden med logoen vår. Der kunne gjestene ta bilde av seg selv, noe som var veldig populært, fortsetter hun fornøyd.
Åpningsfest

Aleksandra inviterte mange venner og bekjente til åpningsfesten, samt kjendiser innen musikk og fashion med en forkjærlighet for sko. Det ble en vellykket feiring som virkelig var startskuddet for nysatsningen.
– Da jeg kom til Norge sjekket jeg alle butikkene etter favorittskoene og favorittmerkene mine, og jeg oppdaget til min store overraskelse at mange verdenskjente, luksuriøse skomerker ikke var representert her. Jeg bestemte meg for å gjøre noe med det, og tok direkte kontakt med merkene jeg ønsket å selge. Jeg fant raskt dette lokalet og er veldig fornøyd med plasseringen. Her er det alltid mange mennesker som passerer, alt fra folk som er på vei til og fra jobb og skole, til turister som er på sightseeing, sier hun og titter rundt i det eksklusive lokalet.

catwalk_ANA_2664

Italienske sko
– For øyeblikket fører vi tre forskjellige skomerke, og alle merkene våre er håndlagede italienske sko. Lesilia, som er min personlige favoritt, er et verdenskjent merke kjendiser som blant andre Victoria Beckham, Jennifer Lopez og Rihanna sverger til på den røde løperen. Jeg vurderer å ta inn flere merker etter hvert, og på sikt også herresko som ikke man ikke finner overalt, forteller Aleksandra videre.

catwalk_ANA_2958

Ett par sko i hver størrelse
CatWalk Street har allerede fått flere faste kunder som kommer tilbake for å kjøpe sko. Aleksandra opplever at det er mange i Norge som ønsker eksklusivitet og design som ikke alle andre går med.
– CatWalk Street fører kun ett par sko i hver størrelse, så muligheten for at du møter noen andre med samme sko er relativt liten. Du vil føle deg spesiell og unik med disse skoene. Vi har kunder i alle aldre, både unge jenter og mer voksne kvinner med god økonomi. Loaferne med Swarovski-krystallene er spesielt populære blant de unge, sier hun og holder opp et par sko som stråler i lyset.
CWS_vindu2

– Jeg har akkurat vært i Milano for å se vår- og sommerkolleksjonen for 2016. Jeg får stadig spørsmål om hva som kommer inn i kommende kolleksjon, så det har vært helt fantastisk og veldig nyttig å få se hva som kommer neste år ­ allerede nå, både for meg og kundene mine, avslutter Alexandra idet hun slukker lyset og stenger butikken for kvelden.

catwalk_ANA_2652

Kirkeveien 50 T 40 07 64 83
www.catwalkstreet.no

CWS

Tekst: Christina Undli
Foto: Christina Undli, Håvard Schei & CatWalk Street

CWS_sko2

CWS_vindu

CWS_Fasade

Previous Article