LOADING

Type to search

Fornyelse og tradisjon

Mat og Drikke

Fornyelse og tradisjon

Bilde tommy

Siden april har tradisjonsrike The Broker ytterligere forbedret seg og tatt inn nye impulser og opplevelser for sine besøkende. The Broker er nå et sted du kan være året rundt, fra morgen til kveld.

IMG_2273

Fornyelse og tradisjon
Da tidligere ordfører Fabian Stang fikk spørsmål om han syntes det var trist at Grand Café skulle lukke dørene, svarte han at The Broker i Bogstadveien tross alt fortsatt fantes. En restaurant med tradisjoner og historie helt tilbake til 1800-tallet har gitt smakfulle opplevelser til Oslo-boerne. I lokalene var det blant annet bakeri før The Broker åpnet dørene i 1986.
Nå har restauranten fått en ny daglig leder i Tommy Carlbom og kjøkkensjef Claudio Sousa. Kjøkkenet er oppgradert, og Claudios lange erfaring innad i restaurantbransjen – fra blant annet Grefsenkollen Restaurant – har han tatt med inn på kjøkkenet på Broker.

IMG_2304

Bacalao til folket
Foruten deilige lunsjretter og juletallerken frem mot jul, fokuserer The Broker nå på tre-retters menyer slik at det finnes et godt utvalg for alle. Claudio utdyper også at det blir en spennende måned i januar. Da satser de på bacalao.
– Visste du at det finnes over 1500 ulike oppskrifter? Nordmenn foretrekker bacalao som har balanserte og milde smaker. I januar vil vi derfor servere én bacalaorett hver uke, med inspirasjon fra mitt hjemland. Det vil være masse smak, med blant annet gratinert bacalao og fisk smaksatt med portugisisk madeiravin.

drink 1_2

Catering og cocktails
Tommy har lang fartstid i restaurantbransjen, og har tidligere vært barsjef på Südøst. Han forteller entusiastisk om at The Broker har en rekke cocktails å tilby besøkende.
– Hver dag mellom 18-20 har vi Happy Hour, med gode cocktails som byttes ut hver uke. Dette gjør at kundene ofte får nye smaksopplevelser og kan lære noe nytt. Det spesielle her, er at vi bruker brennevin fra Det Norske Brenneri, som er vårt eget og ligger i Grimstad, sier han.
– Det mange ikke vet, er også at vi også leverer catering til firmaer og privatpersoner i nærområdet. Det er bare å ringe oss om du vil ha noe smakfullt å spise. Og ikke minst håper vi at du tar turen innom når julehandelen setter i gang for fullt, avslutter Tommy entusiastisk.

Name: The Broker
Contact: Bogstadveien 27, 22 60 34 80
Info: Restaurant, pub and cocktail bar with long traditions. Now there’s new inspiration behind the walls, thanks to the new owners.

Tekst og foto: Trine Midtun

IMG_2307

IMG_2294

IMG_2267

IMG_2261

alle drinker