LOADING

Type to search

Lav dørterskel og god takhøyde

aktiviteter

Lav dørterskel og god takhøyde

Lokalet 5

Når du trår over dørterskelen hos Sem & Johnsen Eiendoms­megling på Majorstuen føler du nesten at du har kommet hjem til noen. Hjem til Christian A. Aamodt og hans 13 ansatte.

– Det er ingenting som er mer hyggelig enn at folk kommer inn og snakker med oss, sier daglig leder og partner Christian A. Aamodt og smiler der han viser veien inn. Han mener terskelen for å ta kontakt med sin lokale eiendomsmegler skal være lav.
Meglerkontoret ligger på hjørnet av Harald Hårfagres gate og Valkyriegaten i gamle, ærverdige og nyoppussede lokaler i et bygg fra 1901. Det er høyt under taket og en spennende planløsning. På folkemunne ble gården kalt skorsteinsgården. Den gang det ble bygget var det ingen brannsikring mellom etasjene, noe som førte til at ilden kunne spre seg raskt ved brann, og gjorde gården om til en skorstein. I dag er Valkyriegaten 21 renovert og trygg, og en lun atmosfære hviler over eiendomsmeglernes lokaler.
– Sem & Johnsen Eiendomsmegling er nabolagsmegleren du kan rusle bort til. Her får du god og profesjonell meglerhjelp, og eiendommen din vil bli markedsført i et strøk der det alltid er mye mennesker og det skjer mye, skyter kollega Jon Ugland inn. Han var med på oppstarten av kontoret på Majorstuen i 2012,
og har 20 års erfaring bak seg som eiendomsmegler.

_DSC1168

E-takst
– Vi tilbyr eiendomsmegling av høyeste kvalitet og den beste profileringen tilgjengelig når boligen din skal legges ut for salg. Men vi vil også gjerne oppfordre til å ta kontakt med oss om du har spørsmål rundt kjøp, salg eller eiendomsmarkedet generelt. Kanskje er du styreleder i sameiet ditt og for eksempel vurderer å skifte ut alle vinduene eller sette opp balkonger? Vi kan ta en befaring og gi deg svarene du leter etter, fortelle deg hva som kreves, hva som lønner seg og hva dere kanskje bør gjøre annerledes. Ved bytte av bank, eller ved refinansiering, vil det ofte være behov for en ny verdivurdering av boligen og vi tilbyr nå også produksjon av E-takst.
E-takst er en ny og mer formelt utformet verdivurdering som bankene i større grad vil kreve fremover. Etter mange år med ulike krav og ulik praksis gir E-takst nå eiendomsmeglerne et adskillig bedre dokumentert verktøy for vurdering. Bankene får en rapport med langt mer omfattende og konkret dokumentasjon enn det som tidligere ble fremlagt. Både kunder og banker vil bli ytterligere forsikret om at vurderingen megleren gir er korrekt. Å utarbeide en E-takst koster heller ikke kunden noe. Vi ønsker gjerne å få lov til å selge boligen når det etter hvert blir aktuelt, men det er opp til kunden, utdyper Aamodt.

FOTO: CF-Wesenberg@kolonihaven.no #cfwesenberg http://sem-johnsen.no/   Sem & Johnsen eiendomsmegling  boligfoto #boligfoto

Trygghet og kvalitet
Sem & Johnsen Eiendomsmegling ble etablert i 1977 av advo­katene Camilla Sem og Tom E. Johnsen. Eventyret startet i det tidligere postkontoret på Briskeby, og omfatter i dag fire kontorer – Majorstuen, Bekkestua, Vika og Frogner. Foretaket er gjentatte ganger kåret til det meglerhuset folk i Oslo har best inntrykk av.
– Vi har en merkevare som folk assosierer med trygghet og kvalitet, og det er noe vi verner om. Sammensetningen av meglere på kontoret, profilen og erfaringen tilsier at folk burde besøke oss når de skal selge boligen sin. Vi er svært heldige i det at mange ønsker å jobbe hos Sem & Johnsen. På den måten har vi fått med oss en rekke talenter, så vel unge som litt mer voksne, alle med høy kompetanse og stort nettverk. At vi tiltrekker oss så mange flinke meglere er vi naturligvis svært ydmyke overfor. Erfaring og kunnskap veier tungt, men man skal heller ikke undervurdere ungdommelig entusiasme, mener Christian A. Aamodt, som selv har 15 år bak seg som eiendomsmegler.

Lokalet 2

Finne megler – gjør research
– Skal du selge bolig og velge eiendomsmegler er det mye kjemi og personlighet som gjelder. Det beste tipset vi kan gi er at du kommer inn og møter oss. Så må du gjerne gå til konkurrentene våre også for å få et godt sammenligningsgrunnlag. Vi har et såpass godt produkt og så flinke meglere at vi tåler det, forklarer Ugland og smiler.
Ugland mener også at lokalkunnskap og tillit er to viktige stikkord. Eiendom er noe av det kjæreste og dyreste vi har, og å selge en bolig er derfor noe av det viktigste vi gjør. Da skal kunden ha tillit til at megleren kan forvalte salget på den aller beste måten.
– Sem & Johnsen har brukt 35 år på å bygge opp tillit. Vår historie og vårt image er utrolig viktig for oss. Det imaget skal vi klare å legge i den boligen vi selger. Kommer du inn her vil du få den samme oppfølgingen, servicen og metodikken – uansett type bolig. Vi legger like mye innsats i salg av en liten bolig som en stor. Prosessen er den samme. Det er egentlig bare å ta kontakt, så skal vi forklare nærmere, avslutter Christian A. Aamodt.

Valkyriegaten 21
22 69 77 00
sem-johnsen.no/kontakt#Majorstuen

Tekst Kristin Bratland Foto Kristin Bratland og Sem & Johnsen

Next Article