LOADING

Type to search

Yoga til folket

aktiviteter velvære

Yoga til folket

HiYoga 9
I går åpnet HiYoga sitt første senter i splitter nye og flotte lokaler i Schultz gate 1, rett innen for Georg A. Nilsen og Baker Hansen.
IMGP4312

Og nå står Anita Hegge, Vibeke Lugg, Linda Halvardsson og Hanne Vestre klare til å ta deg i mot deg.

HiYoga7

HiYoga er en yogakjede med de aller beste sertifiserte yogainstruktørene og med yoga for alle.

HiYoga 7

HiYoga tilbyr et svært bredt spekter av forskjellige yogaformer. De har tilbud til nybegynnere, dedikerte yogautøvere, gravide, mor&baby, barn, teens, voksne og seniorer.

HiYoga2

Her kan du gå på yogatimer fra morgen til kveld, syv dager i uken. Du vil alltid kunne finne en yogatime som passer for deg. For nærmere beskrivelse av hva de forskjellige klassene innebærer, og vanskelighetsgrad, sjekk ut www.hiyoga.no.

HiYoga 8

HiYoga tar yogaundervisning på alvor, og alle yogainstruktører er sertifiserte igjennom Yoga Alliance, og har flere års erfaring med yogaundervisning. I tillegg er alle ansatte yogafaglig utdannet, slik at du til enhver tid skal kunne få kvalifiserte svar dersom det er noe du lurer på, eller trenger hjelp til. Hos oss kan du også ta yogalærerutdannelse, dersom du ønsker å bli instruktør. For informasjon om de forskjellige yogautdannelsene våre, kan du lese mer under Teacher Training. Vi inviterer også jevnlig til workshops med et bredt spekter av verdens ledende yogalærere innen flere tradisjoner. Disse er åpne for både medlemmer og eksterne utøvere.

HiYoga 5

Lokalene på Majorstuen er tegnet og bygget etter HiYoga sine ønsker, og er på hele 750 m2. Her finner du tre yogasaler, dame- og herregarderober med dusj og badstue, kafé, resepsjonsområde og yogabutikk. Den ene salen er en hot-sal.

Ta en gratis prøvetime da vel!?

HiYoga 3

HiYoga 4