LOADING

Type to search

Den gode atmosfæren

Mat og Drikke

Den gode atmosfæren

image1

Homan Bistro & Bar innbyr til hyggelig samvær rundt et godt måltid. Her får man folkelig kvalitetsmat for hele familien, kombinert med en lun og god stemning.

– Jeg lever og ånder for dette stedet, sier daglig leder Jeanette Pedersen og ser seg rundt i det innbydende lokalet med levende lys på alle kanter. -Det er utrolig viktig med riktig stemning og atmosfære for meg, og det betyr friske blomster og masse levende lys. Det kan aldri bli for mye levende lys rett og slett, fortsetter hun med et smil.
I desember var det to år siden Homan åpnet dørene i Bogstadveien. Stedet har i løpet av denne tiden opparbeidet seg et svært godt renommé for god mat og godt øl og ikke minst god stemning. I tillegg til faste kunder, er det stadig nye forbipasserende som oppdager restauranten.

Homan_bar2

– Den røde tråden har hele tiden vært godt øl og gode råvarer. Vi lager maten fra bunnen av; burgere, Fish’ n chips, mashed potato, pølser og våre egne fantastiske dressinger som bare må prøves. På menyen har vi noe for alle, forteller Jeanette. Til større selskaper kan man også komponere sin egen tre-retters meny sammen med kjøkkenet vårt, noe vi har hatt stor suksess med. Jeg synes det er gøy at folk kan være med på å bestemme maten selv. Det krever selvsagt litt mer av oss, men det er veldig inspirerende, sier hun.
Homan har en god strøm av gjester gjennom hele dagen, og de ansatte er opptatt av at alle blir tatt godt vare på uansett om restauranten er full eller ikke. Restaurantlokalet er luftig og åpent, samtidig som det er intimt og stemningsfullt – noe gjestene setter stor pris på.

Homan Bistro 056

– Jeg gleder meg over at gaten vår (red. anm. Bogstadveien) har blitt så levende, og at det er alle type mennesker i alle aldre som benytter seg av den, sier Jeanette. Homan Bistro & Bar har en enestående beliggenhet, med sol hele dagen om sommeren. Uteserveringen har gått over all forventning, i fjor hadde vi kø for å få bord i helgene, forteller hun. Vi planlegger utesesongen lang tid i forveien, slik at det skal bli en best mulig opplevelse for gjestene våre. Uteserveringen starter offisielt 1. april, og vi er så heldige at vi uavhengig av dette, har nesten 60 plasser ute hele året. Folk med barnevogner blant annet synes det er både hyggelig og praktisk å ta seg en kopp kaffe ute også om vinteren.

Homan_skilt

– Jeg skal gjøre mitt aller beste for at Homan skal ha Bogstadveiens beste uteservering, sier hun med overbevisning. Denne sesongen får vi høyttalere ute også, som skal spille lav behagelig musikk. Det tror jeg blir veldig hyggelig både for gjestene våre og de ansatte. I tillegg har vi tre store parasoller, som kan brukes dersom det blir ekstra varmt i sommer, noe vi selvfølgelig satser på, sier hun og smiler.

Homan_uteplass

– Vi forsøker å dekke alle ønsker og behov for sommersesongen. Dette blir Homans tredje sommer, og jeg har stor tro på at det blir en bra sesong, med nydelig vær og en gate som bare bobler over av alt, ler Jeanette og bobler selv over av entusiasme. Nå kan april og mai bare komme. Jeg tror 2016 blir det året da Homan Bistro & Bar blir allment kjent i hovedstaden.
Bogstadveien 1
22 95 53 60
www.homanbistro.no

Tekst og foto Christina Undli

Homan_sittegruppe

Previous Article