LOADING

Type to search

Din mobilekspert

aktiviteter

Din mobilekspert

I den lille, hyggelige Telia-butikken i Bogstadveien 15 står butikksjef Isa Eren klar til å hjelpe kundene med mobiltelefon, abonnement eller bare rett og slett litt småprat om de nyeste appene på markedet.

Telia2

Din lokale mobilbutikk sentralt i Bogstadveien.

– Telia legger vekt på hele handleopplevelsen og setter fornøyde kunder i fokus. Da er det viktig å kunne tilby kundene våre gode løsninger som øker brukeropplevelsen. Telia lanserte blant annet nylig en nyhet som mange hadde ventet på – Roam Like Home – hvor man kan bruke mobilen som hjemme i hele EU og EØS, forteller Isa. – Vi har fjernet roamingkostnadene, og det betyr at du kan surfe, tekste eller ringe akkurat som hjemme når du er i disse landene. Det passer jo ekstra bra nå som sommerferien straks er her, sier han med et smil.
– Vi har også andre fordeler her hos Telia. Hos oss får kundene våre blant annet én måned gratis abonnement på HBO Nordic og Storytell lydbøker, gratis Bank-ID, HD-lyd, sponset telefon ved binding av abonnement og man kan også pante sin gamle telefon dersom man ønsker å kjøpe en ny med Telia-abonnement. Kom i gang-tjenesten er også en fordel som mange kunder benytter seg av når de kjøper en ny mobiltelefon. Vi hjelper kundene med å sette opp telefonen fra A til Å, og den er klar med epost, kontakter og alt når man kommer og henter den. Hos oss er det som nevnt alltid kunden som er i fokus. Telia sine verdier er Dare, Care & Simplify, som fra kundens ståsted kort fortalt betyr at vi skal tørre å lytte til kundene, bry oss om kundene og gjøre det enkelt for kundene, forklarer Isa.

Telia3

Isa og Lasse hjelper kundene med glede.

Fornøyde kunder
Telia Bogstadveien har mange faste kunder som kommer innom for hjelp og assistanse, og noen av dem er så takknemlige for hjelpen at de kommer med blomster for å takke de ansatte for den jobben de gjør.
– Ja, kundene våre setter veldig stor pris på at vi er her, det får vi høre ofte. Vi som jobber her opplever det som en svært givende jobb å kunne hjelpe folk med tekniske spørsmål rundt mobil, forteller han. – Det er ikke lett å henge med i dag, det er jo noe nytt så å si daglig. Da kan det være vi må forenkle det litt for å gi kundene det de trenger. Vi prøver å finne den beste løsningen til hver eneste kunde, poengterer Isa.
Telia-butikken i Bogstadveien er den eneste av 63 butikker i Norge som ligger på gateplan. De andre butikkene befinner seg på kjøpesentre, og dette var et prøveprosjekt for å se om det å ligge på gateplan ville fungere like bra.
– Det har gått utmerket her i Bogstadveien, spesielt nå som gaten er ferdig oppusset. Vi har merket en positiv utvikling den siste tiden, og opplever at kundene finner oss lett. Har du spørsmål om din mobile hverdag i sommer, er det bare å komme innom Telia Bogstadveien. Vi hjelper deg med store og små problemer, avslutter Isa vennlig.

Telia6

Trenger du teknisk råd og hjelp? Stikk innom Telia-butikken i dag!
Bogstadveien15B
Tlf.: 400 02 310
www.telia.no

Tekst og foto Christina Undli

 

Previous Article